دردسرهای ازدواج با زن یا مرد بچه‌دار (ازدواج با شخص دارای فرزند)

تاریخ آخرین بروزرسانی :

اشتراک گذاری

فیسبوک
تلگرام
توییتر
واتساپ

در کدام زمینه می‌تونیم کمکتون کنیم؟

رزرو نوبت مشاوره

مشاوره روانشناسی برای

ایرانیان خارج از کشور

مشاوره

02122024728
رزرو نوبت

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

عضویت در خبرنامه

دردسرهای ازدواج با زن یا مرد بچه‌دار (ازدواج با شخص دارای فرزند)

ازدواج با زن یا مرد بچه‌دار، یکی از ازدواج‌هایی است که افراد باید بسیار یکدیگر را بسنجند و همچنین ببینند که آیا می‌توانند با فرزندان طرف مقابل‌شان خوب ارتباط برقرار کنند یا خیر، و اگر همه بررسی‌ها انجام شد، می‌توانند ازدواج کنند و موفق شوند. در این مقاله گام به گام توضیح می‌دهیم که چگونه تصمیم بگیرید که با زن یا مرد بچه‌دار ازدواج کنید یا خیر و چه مشکلاتی ممکن است برای شما ایجاد شود.

چگونه تصمیم بگیرم که با مرد یا زن بچه‌دار ازدواج کنم یا خیر؟


از خودتان بپرسید که ارتباط‌تان با بچه‌ها به چه صورت است؟

از خودتان بپرسید که آیا بچه دوست دارید؟ خودتان هم دوست دارید بچه‌دار شوید؟ ارتباط‌تان با بچه‌ها چگونه است؟ آیا صبر و تحمل کافی را دارید؟ این سوالات را از خودتان بپرسید تا بدانید آیا شما می‌توانید ارتباط خوبی را با بچه‌های او بگیرید یا خیر؟ فردی که بچه دارد، برایش بسیار مهم است که همسرش بتواند در دل بچه‌هایش جا پیدا کند و با آنها رفتار خوب و شایسته‌ای داشته باشد. پس این موارد بسنجید. البته بخشی از برقرار کردن ارتباط خوب با بچه‌ها بر عهده شما است، بخش دیگر آن به شخصیت و ویژگی‌های اخلاقی و نحوه تربیت بچه‌ها نیز برمی‌گردد. یعنی حتی اگر شما فرد بسیار خوب و مهربانی باشید، در صورتی که فرزندان آمادگی قبول کردن شما را نداشته باشند یا اصلا دوست نداشته باشند پدر یا مادرشان دوباره ازدواج کند، به مشکل برخواهید خورد چون در هر ارتباطی، دو طرف باید با هم خوب باشند اما اگر شما مهارت‌های لازم را داشته باشید، می‌توانید دل‌شان را زودتر بدست بیاورید.

اگر خودتان هم بچه دارید، فکر کنید که بچه‌های شما چگونه با آن زن یا مرد و بچه‌هایش رفتار خواهند کرد؟

اگر بچه دارید، آمادگی بچه‌های خودتان را نیز بسنجید که آیا می‌توانند عضو یا اعضای جدید خانواده را بپذیرند. چگونه می‌توانید به آن زن یا مرد کمک کنید که با بچه‌هایتان ارتباط خوبی برقرار کند؟ و سپس به کمک مشاور کودک و نوجوان، بچه‌هایتان را برای رو به رو شدن با عشق‌تان و فرزندانش آماده کنید.

اگر شک دارید که بتوانید این خانواده جدید را مدیریت کنید، بهتر است فعلا برای ازدواج دست نگه دارید

اگر پاسخ‌تان به پرسش‌های زیر مثبت است، بهتر است فعلا دست نگه دارید و ابتدا این شک و دودلی‌ها را بررسی کنید و بعد اقدام کنید برای ازدواج:

  • آیا من می‌توانم رابطه‌ای که از ابتدا فرزندان در آن حضور دارند را مدیریت کنم؟
  • آیا می‌توانم رابطه همسر و فرزندانم را مدیریت کنم و جلوی آسیب دیدن فرزندانم را بگیرم؟
  • آیا من بچه‌هایش را دوست دارم؟ و آیا آنها هم مرا دوست دارند؟
  • آیا او به من اجازه خواهد داد که فرزندانش را تربیت کنم؟ یا من این اجازه را به او می‌دهم و به او اطمینان دارم؟
  • آیا همسرم آن قدر فرد حمایتی است که هوای مرا در این خانواده جدید داشته باشد؟
  • آیا خانواده او با من رابطه خوبی خواهد داشت و به من کمک خواهد کرد که با فرزندانش ارتباط درست برقرار کنم؟

منتظر یک سری مشکلات باشید

شاید خانواده همسرتان، فرزندانش و یا خانواده همسر سابق او از شما کینه به دل بگیرند یا یک سری مشکلاتی را در ارتباط شما ایجاد کنند. باید آمادگی این را داشته باشید که بتوانید با آنها مقابله کنید و اعتماد به نفس و روحیه خود را از دست ندهید.

  چطور رابطه‌مو به ازدواج ختم کنم؟

تحقیق کنید که طرف مقابل شما چرا از همسرش جدا شده است؟

اگر همسر آینده‌تان از همسرش جدا شده است، تحقیق کنید که چرا جدا شده است؟ چه مدت از طلاق‌شان گذشته است؟ آیا این فرد و فرزندانش آماده تشکیل خانواده جدید هستند یا خیر؟ همه این موارد را باید با تحقیقاتی که می‌کنید، مشخص کنید تا بدانید که ازدواج کردن با او کار درستی است یا خیر.

نکاتی که باید در رابطه با ازدواج با زن یا مرد بچه‌دار بدانید


همسر سابق او بخشی از زندگی شما خواهد بود

قطعا همسر سابق او گاهی می‌آید تا بچه‌هایش را ببیند یا با خود به گردش ببرد. شاید همسر آینده شما مجبور باشد به خاطر بچه‌ها، گاهی با همسر سابقش در ارتباط باشد و صحبت کند، بنابراین باید آمادگی این موارد را داشته باشید و اذیت نشوید.

درباره حد و مرزهایش با همسرش سابقش، اطلاعات کسب کنید

درباره حد و مرزهایش با همسر سابقش بپرسید که با هم چه توافقاتی دارند؟ آیا با هم تلفنی یا در فضای مجازی در ارتباط هستند یا خیر و این ارتباط‌شان تا چه حدی است؟

شاید گاهی احساس کنید که اولویت او، بچه‌هایش هستند

در اوایل ازدواج‌تان شاید گاهی احساس کنید که اولویت او، بچه‌هایش هستند و به شما و ارتباطات‌شان توجه کافی ندارد. این موضوع می‌تواند طبیعی باشد چون در اوایل ازدواج او بیشتر باید هوای بچه‌هایش را داشته باشد تا بتوانند با شرایط جدید و با مادر یا پدر جدیدشان یعنی شما، عادت کنند، پس نیازمند حمایت بیشتر نسبت به شما هستند. سعی کنید شرایط او را به عنوان یک پدر و مادر، درک کنید و تا زمانی که فرزندانش با شما راحت نشده‌اند، به توجه‌ها و یا حمایت‌هایش حسادت نکنید تا مشکلی در ارتباطات‌تان ایجاد نشود.

صبور باشید

در این ازدواج، فقط شما و همسرتان نیستید، بلکه بچه‌ها و خانواده مادری یا پدری‌شان نیز هستند. پس این ازدواج، با ازدواج‌های دیگر متفاوت است و صبور بودن شما را می‌طلبد تا اوضاع رو به راه شود و شما بتوانید مثل یک خانواده با هم باشید.

چگونه ازدواج موفق با مرد یا زن بچه‌دار داشته باشم؟


ابتدا موارد فوق را با دقت مطالعه کنید

مواردی که در قسمت‌های قبلی مقاله توضیح دادیم را با دقت مطالعه کنید تا تصمیم‌تان را برای ازدواج کردن یا نکردن با این فرد بگیرید.

شخصیت فرزندانش را بشناسید

هر فردی و هر بچه‌ای شخصیت خاص خود را دارد. شاید یک فرزند به راحتی با طلاق پدر و مادر کنار بیاید و عاشق ناپدری و نامادری خود شود. البته عاشق شدن، منظورمان عشق بین زوجین نیست، منظورمان عشق مادر یا پدر و فرزندی است. باید ببینید که فرزندان او جزء کدام دسته از این افراد هستند و آیا زود با شما صمیمی می‌شوند یا خیر. اگر زود صمیمی شوند و بتوانند راحت برخورد کنند، کار شما راحت‌تر می‌شود، اما اگر جزء دسته از افرادی باشند که گارد خاصی نسبت به ناپدری یا نامادری خود دارند، ممکن است ماه‌ها یا سال‌ها طول بکشد تا بتوانید با فرزندانش ارتباط خوبی برقرار کنید و کمی برایتان ممکن است سخت باشد.

مهارت‌هایتان را تقویت کنید تا ازدواج موفق داشته باشید

داشتن ازدواج موفق، مهارت‌های خاص خود را می‌طلبد. به عنوان مثال شما باید مهارت‌هایی مثل خوب گوش دادن به یکدیگر، داشتن مهارت گفتگو و برقراری ارتباط موثر، مهارت همسرداری، مهارت داشتن جذابیت جنسی و… را داشته باشید و در خود تقویت کنید. برای هر ارتباطی، شما باید آموزش ببینید تا بتوانید عملکرد خوب و درستی را داشته باشید. بنابراین حتما مهارت‌آموزی داشته باشید.

  تسخیر قلب زنان (راه نفوذ به قلب یک زن چیست؟)

اجازه دهید او با فرزندانش گاهی تنها باشد

به ارتباط والد و فرزندی‌شان حسادت نکنید و اجازه دهید هر موقع که لازم است، با هم تنها باشند، تنها به گردش بروند و… به همسر آینده‌تان نگویید که چه کار کند و چه کار نکند یا تنهایی با فرزندانش وقت بگذراند یا خیر.

رابطه او با فرزندش را بسنجید تا مطمئن شوید منطقی و نرمال است

رابطه او با فرزندش چگونه است؟ آیا به هم به شدت وابسته هستند؟ چه مشکلاتی با هم دارند؟ درباره ارتباط او با فرزندش مطلع شوید و بررسی کنید. اگر موردی بود که می‌تواند روی ازدواج‌تان تاثیر منفی بگذارد یا وابستگی شدیدی نسبت به هم دارند، باید این موارد را به عنوان زنگ خطر در نظر داشته باشید و درباره‌شان با مشاور صحبت کنید تا بدانید این موارد چقدر می‌تواند مشکل‌ساز باشد.

در رابطه پدر یا مادر اصلی با فرزندانش دخالت نکنید

دخالت نکنید که فرزندانش و پدر یا مادر اصلی‌اش کجا می‌روند، چه کار می‌کنند یا چرا با هم صمیمی هستند یا نیستند. این موارد را به همسرتان، بچه‌هایش و پدر یا مادر اصلی‌شان بسپارید.

هرگز بدِ پدر و مادر اصلی را پیش فرزندانش نگویید

هرگز غیبت پدر و مادر اصلی را نکنید و به فرزندان‌شان ذهنیت بد نسبت به او ندهید. در رابطه‌شان دخالت نکنید و رابطه‌شان را کدر نکنید چون این کارها، شما را از چشم همسرتان می‌اندازد و او قطعا از دخالت‌های شما ناراحت و عصبانی خواهد شد. به علاوه با این کارها، فرزندان آسیب می‌بینند چون نسبت به پدر یا مادرشان بد فکر می‌کنند و دیگر دوست نخواهند داشت با او معاشرت کنند.

برای فرزندانش هدیه بخرید

اگر می‌بینید فرزندان با شما سخت ارتباط می‌گیرند، سعی کنید با پرسیدن درباره علایق‌شان، برایشان هدیه‌هایی که دوست دارند را بخرید، غذایی که دوست دارند را بپزید یا تشویق‌شان کنید و حمایت کنید تا مشغول فعالیت‌های مورد علاقه خود شوند.

گاهی با فرزندان به تنهایی وقت بگذرانید

گاهی با فرزندان او به تنهایی وقت بگذرانید. اگر هر دوتان نقاشی کردن را دوست دارید، این فرصت را ایجاد کنید و با هم نقاشی کنید و وقت بگذرانید. علاقه‌مندی‌های مشترک‌تان را پیدا کرده و با هم وقت بگذرانید. در اوقات تنهایی، بیشتر می‌توانید با هم صمیمی شوید.

با مادر یا پدر واقعی بچه‌ها، بدرفتاری نکنید

اگر گاهی پدر یا مادر بچه‌ها به دیدارشان می‌آید، حسادت یا رفتار بد نشان ندهید یا پشت سر او، درباره‌اش با بچه‌ها بدگویی نکنید. بدانید که او پدر یا مادر بچه‌ها است و آنها او را دوست دارند، چه آدم بدی باشد و چه آدم خوب. پس شما هم سعی کنید احترام و خونسردی خود را در رفتار با او حفظ کنید تا بتوانید در دل همسر و بچه‌هایش نفوظ کنید.

با فرزندانش به مشاوره بروید

با فرزندانش به مشاوره بروید تا هر دوتان برای این شرایط جدید خانوادگی آماده شوید و یاد بگیرید چگونه با هم ارتباط خوب برقرار کنید. مشاوره خانواده برای یک خانواده جدید، بسیار ضروری است تا مشکلات کم‌‍تری با هم داشته باشند و همچنین فرزندان بپذیرند که شما را به عنوان یک والد یا مربی جدید در زندگی خود بپذیرند. مشاوران خانواده همیار عشق می‌توانند در این زمینه شما را راهنمایی کنند.

  روانشناسی زرد چیست و چرا باید از آن دوری کنید؟

به رابطه عاطفی و جنسی‌تان اهمیت بدهید

اجازه ندهید فرزندان، در رابطه عاطفی و جنسی شما اختلال ایجاد کنند. حتما زندگی زن و شوهرانه خودتان را حفظ کنید.

ازدواج با زن یا مرد بچه‌دار، خوب است یا بد؟

در این مقاله درباره مواردی توضیح دادیم که به شما کمک کند تصمیم درست را بگیرید که دست به این ازدواج بزنید یا خیر. اگر فکر می‌کنید در ارتباط با همسر سابقش یا فرزندانش مشکلاتی ایجاد می‌شود و نخواهید توانست این ارتباطات را به درستی مدیریت کنید، بهتر است اقدام به ازدواج نکنید مگر اینکه مهارت‌های لازم برای مدیریت این ارتباطات را آموزش ببینید. در کل نمی‌توان گفت که ازدواج با مرد یا زنی که فرزند دارد خوب است یا بد، چون این یک تصمیم شخصی مربوط به خود شما است اما باید همه جوانب سنجیده شود و به علاوه باید مشکلاتی که در این مقاله نوشتیم را هم مدیریت کنید و ببینید که آیا صبور هستید و می‌توانید این مشکلات را با صبر و حوصله حل کنید یا خیر؟ اگر مشکلی با چالش‌ها و مشکلات این نوع ازدواج ندارید، می‌توانید این کار را انجام دهید. توصیه می‌کنیم در هر صورت قبل از عقد و ازدواج، از مشاوران پیش از ازدواج همیار عشق کمک بگیرید و مشورت کنید تا از تردیدها و دودلی‌های مربوط به انتخاب همسر، خارج شوید و همجنین آموزش‌هایی را ببینید که به شما کمک کند زندگی مشترک خوبی را داشته باشید.

ازدواج با زن یا مرد بچه‌داری که همسرش فوت کرده است

اگر او طلاق نگرفته است، بلکه همسرش فوت کرده است، همچنان باید موارد فوق را بسنجید که چقدر از فوت همسرش گذشته است؟ آیا خودش و فرزندانش با این غم سنگین کنار آمده‌اند یا خیر؟ آیا خانواده همسرش مشکلی با ازدواج مجدد او ندارند یا ممکن است بعد از ازدواج با مخالفت‌ها و مشکلاتی که ایجاد می‌کنند، زندگی‌تان را بهم بریزند؟ در این خصوص هم بهتر است قبل از گرفتن تصمیم جدی درباره ازدواج، با مشاور مشورت کنید. چون ازدواج یک تصمیم جدی است و بهتر است آن را جدی بگیرید و بررسی‌های لازم را سختگیرانه انجام دهید تا بعد از ازدواج پشیمان نشوید.

سخن پایانی

ازدواج تصمیمی جدی و مهم است که باید روی آن زیاد فکر کنید تا تصمیم اشتباه نگیرید و بعدا پشیمان نشوید. ازدواج با مرد یا زنی که فرزند دارد هم شرایط، مشکلات و     چالش‌های خاص خودش را دارد که ابتدا باید آنها را بررسی کنید و ببینید که آیا از پس این مشکلات برخواهید آمد یا خیر و سپس تصمیم جدی‌تان را بگیرید. اگر شما نیز با فردی آشنا شدید که بچه دارد و قصد ازدواج با او را دارید، توصیه می‌کنیم قبل از هر تصمیم جدی، در جلسات مشاوره پیش از ازدواج همیار عشق شرکت کنید تا ارتباط‌تان بررسی شود و مشاور کمک‌تان کند که چگونه مشکلات احتمالی مواجه شوید و بتوانید حل‌شان کنید و ازدواج موفق داشته باشید.

اشتراک گذاری مقاله

فیسبوک
تلگرام
توییتر
واتساپ

در کدام زمینه می‌تونیم کمکتون کنیم؟

رزرو نوبت مشاوره

مشاوره روانشناسی برای

ایرانیان خارج از کشور

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

عضویت در خبرنامه

پرسش و پاسخ کوتاه

برای پرسش و پاسخ کوتاه سوال خود را از طریق فرم زیر مطرح کنید. پاسخ، زیر این مقاله در سایت منتشر می شود و به ایمیلتان هم ارسال خواهد شد. برای گرفتن نوبت و مشاهده شرایط مشاوره و گفتگوی آنلاین یا تلفنی با مشاورین روانشناس رادیو عشق اینجا کلیک کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

مقالات مرتبط

اشتباهات مردان برای جذب

برای جذب دختر مورد علاقه چه کار نکنم؟ به طور کلاسیک، این آقایون هستند که بهتره برای برای شروع آشنایی پیش قدم بشن و برای همین بهتره که بدونن تو

مطالعه»

شخص وابسته‌ای هستین اگر…

شخص وابسته‌ای هستین اگر… «بدون تو میمیرم!» اگر شخص وابسته‌ای باشین، حتما این جمله‌ها رو خیلی زیاد به عشق‌تون میگین یا اگر به زبان هم نیارین، با خودتون فکر میکنین

مطالعه»