چطور از شوهرم پول بگیرم؟ (پول گرفتن از شوهر)

تاریخ آخرین بروزرسانی :

اشتراک گذاری

فیسبوک
تلگرام
توییتر
واتساپ

در کدام زمینه می‌تونیم کمکتون کنیم؟

رزرو نوبت مشاوره

مشاوره روانشناسی برای

ایرانیان خارج از کشور

مشاوره

02122024728
رزرو نوبت

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

عضویت در خبرنامه

چطور از شوهرم پول بگیرم؟ (پول گرفتن از شوهر)

برخی از افراد گله می‌کنند که همسرشان به آنها پول نمی‌دهد و هر بار خودشان باید از همسرشان طلب کنند. این که همیشه فرد از همسرش پول بخواهد جلوه خوبی ندارد و باعث می‌شود افراد از این شرایط اجتناب کنند و بخواهند خودشان مستقل شوند و هزینه‌های خود را خودشان تامین کنند. در این مقاله قصد داریم به شما کمک کنیم که با روش‌های بهتری از همسرتان پول بگیرید تا حس بدی نگیرید و هم بتوانید به هدف‌تان برسید.

مستقل بودن خوب است یا پول گرفتن از شوهر؟

بعد از ازدواج شما نمی‌توانید به صورت کامل مستقل باشید و بگویید پول شوهرتان فقط مال او است و شما از آن استفاده نمی‌کنید و پول شما فقط برای شما است و شوهرتان حق ندارد از آن استفاده کند. اگر قرار باشد از لحاظ مالی از هم جدا شوید، زندگی مشترک هم دچار شکاف عمیق خواهد شد. زندگی مشترک یعنی همه چیز مشترک است و نباید از هم جدا باشد. بنابراین اینکه شما اصلا از شوهرتان پول نگیرید و همه چیز را مستقلا انجام بدهید خوب نیست. مستقل بودن خوب است به شرطی که با همسرتان از پول یکدیگر استفاده کنید. پس در هر حال باید یاد بگیرید که چگونه می‌توانید به صورت درست و صحیح، از همسرتان پول بگیرید تا نه خودتان اذیت شوید و نه همسرتان.

علل درخواست نکردن پول از شوهر


ترس

یکی از علل درخواست نکردن پول از شوهر، ترس است. ترس از وارد مختلف می‌توانید باعث این مشکل شود. در ادامه بیشتر درباره این موضوع توضیح می‌دهیم.

 

ترس از خشم همسر

برخی از افراد به این دلیل از همسرشان درخواست پول نمی‌کنند چون از خشم و عصبانیت همسرشان می‌ترسند. این افراد معمولا دوست دارند بدون درگیری مشکلات را حل کنند و از خشم، دعوا و بحث و… اجتناب می‌کنند. معمولا افرادی از درخواست پول همسرشان عصبانی می‌شوند که خساست دارند و کلا میانه خوبی با خرج کردن ندارند.

ترس از دعوا و بحث

افرادی که ترس از دعوا و بحث دارند، اغلب مواقع نیازها و خواسته‌هایشان را بیان نمی‌کنند و ترجیح می‌دهند سکوت کنند یا از روش‌های دیگر برای رفع نیازهایشان استفاده کنند. به عنوان مثال به جای اینکه مستقیما بگویند چه می‌خواهند، با اشاره و کنایه بیان می‌کنند.

ترس از «نه» شنیدن

برخی از افراد ترس شدید از «نه» شنیدن دارند یا وقتی کسی به آنها «نه» می‌گوید و درخواست‌شان را در می‌کنند، خشمگین می‌شوند. دسته دوم افراد، معمولا دچار طرحواره استحقاق هستند که قدرت «نه» شنیدن ندارند. این هم یکی از دلایل درخواست نکردن پول از همسر است.

  شوهر منزوی و غیراجتماعی (همسرم اجتماعی نیست)

دوست ندارند غرورشان تخریب شود

برخی از افراد حس می‌کنند با درخواست کردن نیازها و خواسته‌هایشان پیش طرف مقابل کوچک و حقیر می‌شوند یا به عبارت دیگر غرورشان تخریب می‌شود. این افراد کلا نیازهایشان را بیان نمی‌کنند اما انتظار دارند دیگران به نیازهایشان از یک جای دیگر پی ببرند و آنها را برآورده کنند. وقتی هم درک نمی‌شوند یا نیازهایشان برآورده نمی‌شود، دچار خشم می‌شوند و گاهی توقعات‌شان نیز بالا می‌رود. این افراد معمولا انتظار دارند دیگران نیازهایشان را حدس بزنند یا ذهن‌شان را بخوانند.

چندین بار «نه» شنیدند، دیگر تسلیم شدند و از بیان کردن نیازهایشان پشیمان شدند

وقتی افراد چندین بار نیازهایشان را بیان می‌کنند و جوابی دریافت نمی‌کنند، ممکن است دیگر از بیان کردن نیازهایشان منصرف شوند، تسلیم شوند و چیزی نخواهند.

چطور از شوهرم پول بگیرم؟


مستقل باشید

سعی کنید شاغل باشید یا داخل منزل یا بیرون از منزل و برای خودتان درآمد داشته باشید. به همسرتان نشان بدهید که می‌توانید مستقل باشید و خودتان از پس خودتان بر بیایید. از لحاظ مالی وابستگی ناسالم به شوهرتان نداشته باشید. اگر برای خودتان ارزش و احترام قائل باشید و مستقل باشید، باعث می‌شود شوهرتان هم برایتان ارزش و احترام زیادی قائل شود و بخواهد بیشتر هوایتان را داشته باشد، هم از لحاظ مالی و هم از لحاظ عاطفی و روانی.

گاهی خودتان خرج کنید

اگر همه خرج و مخارج خانه بر عهده مردتان باشد، ممکن است باعث شود دیگر مردتان به شما پول ندهد و ادعا کند که دیگر به اندازه کافی برای شما و خانواده خرج کرده است. برای اینکه این مشکل پیش نیاید، می‌توانید گاهی اوقات خودتان خرج کنید و یا برای او کارهایی انجام بدهید تا ببیند شما هم در خرج و مخارج خانه مشارکت می‌کنید. مثلا گاهی او را به صرف شما در رستوران دعوت کنید و او را مهمان کنید یا برایش هدیه بخرید یا یک بار هم شما قبض خانه را پرداخت کنید. در خرج و مخارج او مشارکت داشته باشید تا او هم در خرج و مخارج شما مشارکت و همکاری کند.

اشاره کنید که چه نیازهایی دارید اما در این راهکار مستقیم نیازتان را نگویید

به عنوان مثال اگر یک کفش زیبا دیده‌اید و می‌دانید که شوهرتان توانایی مالی برای خرید آن را دارد و می‌خواهید او بخرد، وقتی از جلوی مغازه کفش‌فروشی می‌گذرید، به آن کفش اضافه کنید و بگویید:«وای این کفش خیلی خوشگله. خیلی خوشحال میشم اگه این رو داشته باشم» مردان معمولا عاشق این هستند که نیازهای شما را برآورده کنند. پس اگر به او بگویید، احتمال دارد که همان لحظه یا بعدا آن را برایتان تهیه کند چون دوست دارد خوشحالی و قدردانی شما را ببیند و به نوعی قهرمان زندگی شما باشد.

  سقط جنین به اجبار شوهر (شوهرم میگه بچه رو سقط کن)

به جذابیت‌های خودتان بیفزایید

تغییرات ظاهری و شخصیتی در خودتان ایجاد کنید. نه اینکه خودتان را به خاطر شوهرتان تغییر بدهید. منظورمان این است که روی خودتان و نقاط ضعف‌تان کار کنید تا به رشد شخصیتی برسید. این موضوع چه ارتباطی به پول گرفتن از شوهر دارد؟ وقتی شما برای رشد شخصیتی خودتان وقت و انرژی می‌گذارید و تبدیل به خانمی قدرتمند، مستقل، باهوش و جذاب می‌شوید، شوهرتان بیشتر عاشق و دل باخته شما خواهد شد. به همین دلیل ممکن است حتی خود به خود از شما حمایت مالی بکند و یا وقتی از او درخواست پول می‌کنید، بدون حرف یا بحث خاصی به درخواست‌تان پاسخ مثبت بدهد.

از او قدردانی کنید

حتی اگر یک میوه به خانه‌تان می‌آورد، از او چنان قدردانی کنید که انگار همه دنیا را برایتان خریداری کرده است! این کار باعث می‌شود همسرتان برای خوشحال کردن شما و تعریف و تمجید و قدردانی شنیدن از شما، بخواهد کارهای بیشتری برایتان انجام بدهد. این کارها، شامل رفع نیازهای مالی نیز می‌شنوند.

صبح را با لذت و عشق شروع کنید

بسیار مهم است که صبح‌تان را چگونه آغاز می کنید. اگر با عشق و لذت صبح را با شوهرتان شروع کنید، احتمالا تا آخر شب هم روز عالی با هم خواهید داشت.

نیازهایتان را یک دفعه به صورت بمباران نگویید

این که به شوهرتان یکدفعه همه نیازهایتان را بگویید و او را بمبماران کنید اشتباه است و باعث می‌شود او خسته شده و کمتر نیازهایتان را برطرف کند. پس زمانی که می‌خواهید نیازهایتان را برآورده کند، هر دفعه فقط یکی از آنها را بیان کنید و به او فرصت برآورده کردن آن را بدهید.

ولخرج نباشید

اگر می‌خواهید همسرتان نیازهای مالی‌تان را برطرف کند، ولخرجی نکنید و عادات مالی درستی داشته باشید. اگر او ببیند شما زیاد خرج می‌کنید و نمی‌توانید برنامه‌ریزی مالی درستی داشته باشید، ممکن است حتی زمانی که بخواهید به شما پول ندهد و از این لحاظ شما را محدود کند.

خودتان هم کار کنید و پول دربیاورید

اصولا مردان دوست دارند برای زنانی تلاش زیادی انجام بدهند و به حرف‌هایش گوش کنند که آن خانم‌ها هم کار می‌کنند و زحمت می‌کشند تا پول در می‌آورند. این که بدون زحمت کشیدن مدام از او پول بخواهید کار بزرگی نیست. خودتان هم سعی کنید مستقل باشید، کار کنید و زحمت بکشید و مستقل باشید. در کنارش برای رفع نیازهایتان گاهی از همسرتان پول درخواست کنید.

  چطور کینه و کدورت را در زندگی مشترک از بین بریم

مستقیما درخواست کنید

شما با هم زن و شوهر هستید و حق دارید از یکدیگر درخواست پول داشته باشید. اگر خودتان هم گاهی برای شوهرتان خرج کنید، دیگر حس بد و خجالت نخواهید داشت زمانی که خودتان بخواهید از او پول درخواست کنید چون می‌دانید که سهم خودتان را انجام دادید و حالا نوبت او است که برایتان کاری انجام بدهد. پس مستقیما از شوهرتان درخواست پول داشته باشید اما برای اینکه درخواست‌تان رد نشود، به نکات بالا توجه داشته باشید و به آنها عمل کنید. همچنین نکات زیر را نیز رعایت کنید:

  • محیط مناسبی برای بیان کردن نیازتان تدارک ببینید. در محیط شلوغ، پر سر و صدا و پر از حواس‌پرتی درخواست‌تان را مطرح نکنید.
  • شرایط روانی خود و همسرتان را در نظر داشته باشید. اگر می‌خواهید نتیجه خوبی دریافت کنید زمانی که خواسته‌تان را مطرح می‌کنید، باید در نظر داشته باشید که زمانی درخواست‌تان را مطرح کنید که حال هر دوتان خوب باشد یعنی عصبانی، خسته، بی‌حوصله و یا مضطراب نباشید چون در این صورت ممکن است واکنش هیجانی از خود نشان بدهید.
  • با لحن مهربانانه و خوب صحبت کنید و نه با لحن دستوری و تحکم‌آمیز.
  • با جمله‌بندی مناسب صحبت کنید. از کلماتی مثل «لطفا»، «ممنون می‌شوم» و کلمات محبت‌آمیز استفاده کنید تا تاثیرگذاری کلام‌تان بیشتر شود.
  • قدردانی کنید. زمانی که نیازتان برآورده شد، از همسرتان تشکر و قدردانی کنید تا اگر مجددا نیاز داشتید، آن را برطرف کند.

سخن پایانی

زندگی مشترک یعنی زوجین باید با یکدیگر همکاری کنند و نیازهای یکدیگر را برآورده کنند. گاهی افراد به دلایل مختلف از برآورده کردن نیازهای همسرشان سر باز می‌زنند و طرف مقابل هم دیگر درخواست نمی‌کند که چنین نیازهایی دارد که باید برآورده شود. یکی از این نیازها، نیاز مالی است. سعی کنید از تکنیک‌های این مقاله استفاده کنید و علاوه بر اینکه روی خودتان کار می‌کنید که مستقل باشید، بتوانید نیازهایتان را از همسرتان درخواست کنید تا برآورده شود. اگر این تکنیک‌ها کافی نبود و همچنان در زمینه درخواست کردن از همسرتان مشکل داشتید، می‌توانید از زوج درمانگران همیار عشق کمک بگیرید.

اشتراک گذاری مقاله

فیسبوک
تلگرام
توییتر
واتساپ

در کدام زمینه می‌تونیم کمکتون کنیم؟

رزرو نوبت مشاوره

مشاوره روانشناسی برای

ایرانیان خارج از کشور

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

عضویت در خبرنامه

پرسش و پاسخ کوتاه

برای پرسش و پاسخ کوتاه سوال خود را از طریق فرم زیر مطرح کنید. پاسخ، زیر این مقاله در سایت منتشر می شود و به ایمیلتان هم ارسال خواهد شد. برای گرفتن نوبت و مشاهده شرایط مشاوره و گفتگوی آنلاین یا تلفنی با مشاورین روانشناس رادیو عشق اینجا کلیک کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

مقالات مرتبط