برای تمام کردن رابطه، باید این نکات را بدونی…
تموم کردن رابطه، سخته اما…
تموم کردن رابطه، حتی اگه یه رابطه آزاردهنده و ناسالم بوده باشه، سخته چون شاید هنوز هم پیوندهای عاطفی و احساسی بینتون باشه، اما گاهی اوقات، جدایی بهترین راهه تا خودتونو از یه رابطه بلاتکلیف، بیسرانجام و ناسالم که فقط شما رو آزار میده، نجات بدین. در ادامه میخوایم توضیح بدیم که چطور یه رابطه رو تموم کنین و چه نکاتی رو باید رعایت کنین.
هنگام عصبانیت، تصمیم نگیرین
هنگامی که از دست شریک عاطفیتون عصبانی هستین یا خودتونو بابت اتفاقی که افتاده سرزنش میکنین یا حتی اگه روزهای سختی رو پشت سر گذاشتین و در آرامش کافی به سر نمیبرین، از گرفتن تصمیم در مورد رابطه عاطفیتون به شدت خودداری کنین. قبل از گرفتن چنین تصمیم مهمی، با افراد قابل اعتماد و متخصص که از رابطه شما باخبر و با اخلاق و شخصیتتون آگاه هستن مشورت کنین.
حضوری از هم جدا بشین
مهم نیست که چقدر از دستش ناراحت یا عصبانی هستین، سعی کنین این کار حضوری باشه. صحبت کردن در مورد جدایی تنها زمانی از طریق تلفن قابل قبوله که امکان ملاقات حضوری نباشه یا اگه اون ممکنه آسیبی به شما برسونه وقتی بدونه میخواین ترکش کنین، تموم کردن رابطه از راه دور عاقلانه هست. شکایت بعضی از مراجعین همیار عشق اینه که شریک عاطفیشون نخواسته برای صحبت کردن درمورد جدایی، در مقالات حضوری حاضر بشه یا به صورت ناگهانی بدون هیچ توضیح خاصی، رابطه رو قطع کرده. راه حل اینه که به روانشناس مراجعه کنین تا از طریق مشاوره و گفتگو، بتونین این خشم و غم درونیتونو تخلیه کنین.
سر حرفتون بمونین
اگه واقعا تصمیم شما جداییه، بر اون چیزی که فکر میکنین درسته، مصمم باشین و از حرفتون کوتاه نیاین. از گفتن جملاتی که طرف مقابلتون تصور کنه ممکنه در آینده دوباره بتونه در کنار شما باشه، خودداری کنین. اگه فکر میکنین که گفتن جملاتی مثل «من خودم هم در حال حاضر آمادگی این کار رو ندارم» دردشو کاهش میده، اشتباهه. این جملات فقط دردشو تشدید میکنه. پس هم با خودتون و هم با اون صادق باشین.
بعد از جدایی مثل دو تا دوست معمولی، ادامه ندین
بهتره قید ادامه رابطه به عنوان دو دوست معمولی پس از جدایی رو بزنین، چون این کار تنها نمک به زخمتون میپاشه. اگه هم میخواین این کار رو انجام بدین، بذارین چند ماه یا حتی سالها از آخرین دیدارتون بگذره.
صادق باشین اما بیرحم نه
دلایل جدایی رو بیان کنین اما لازم نیست به جزییات بپردازین و دوباره مسائل گذشته رو بیرون بکشین و در مورد اونها بحث کنین، مگر اینکه طرف مقابلتون واقعا حرفهای شما رو نفهمه و کاملا گیج شده باشه. یادتون باشه که مطرح کردن مشکلات گذشته، تنها نمک پاشیدن روی زخمهاست. طوری صحبت نکنین که طرف مقابلتون احساس خرد شدن و کوچک شدن کنه. در حین جدایی، ضعفهای طرف مقابل رو به روش نیارین چون حرفهاتون در ذهنش میمونه و حتی ممکنه از روی لجبازی، خودش هم ضعفهاتونو به روی شما بیاره.
«چطور بعد از جدایی، خودمو از نو بسازم؟»
بعد از جدایی، بیشتر افراد احساساتی مثل غم، دلتنگی و افسردگی رو تجربه میکنن. اگه این احساسات، بیشتر از چند ماه ادامه داشته باشن، میتونن به مشکلات جدیتر مثل افسردگی اساسی یا بیاعتمادی نسبت به جنس مخالف بشن. بنابراین خیلی مهمه که بعد از جدایی از کمک حرفهای استفاده کنین تا آسیبهایی که در رابطه بهتون وارد شده، حل بشه و بتونین دوران جدایی آسانتری رو بگذرونین. توصیه میکنیم اگه قصد جدایی دارین اما براتون سخته یا اگه طرف مقابلتون بدون هیچ توضیحی، به صورت ناگهانی کات کرده و حالتون بده، در دوره زندگی پیروزمندانه پس از جدایی شرکت کنین. برای شرکت در دوره، به دایرکت پیام بدین.
همیار عشق را در اینستاگرام دنبال کنید.
پرسش و پاسخ کوتاه