همسرم میگه با خانواده‌ات قطع ارتباط کن (قطع ارتباط با خانواده بعد از ازدواج)

تاریخ آخرین بروزرسانی :

اشتراک گذاری

فیسبوک
تلگرام
توییتر
واتساپ

در کدام زمینه می‌تونیم کمکتون کنیم؟

رزرو نوبت مشاوره

مشاوره روانشناسی برای

ایرانیان خارج از کشور

مشاوره

02122024728
رزرو نوبت

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

عضویت در خبرنامه

همسرم میگه با خانواده‌ات قطع ارتباط کن (قطع ارتباط با خانواده بعد از ازدواج)

در زندگی مشترک و یا رابطه عاطفی، نباید یکدیگر را در دو راهی انتخاب همسر یا خانواده قرار دهیم چون هیچ کدام از ما قطعا نمی‌خواهیم خانواده‌مان را کنار بگذاریم و اصلا نمی‌توانیم این کار را بکنیم. بسیاری از افراد در این دو راهی، ترجیح می‌دهند خانواده‌شان را انتخاب کنند و همین حرف می‌تواند باعث بحث و دعوای شدید در زندگی مشترک شود. کاری که باید انجام بدهیم این است که بین خانواده و همسرمان یک تعادلی را برقرار کنیم و به هر دو در حد طبیعی و نیاز رسیدگی کنیم تا هیچ کدام از این ارتباطات‌مان لطمه نبینند. در این مقاله می‌خواهیم بررسی کنیم که در مقابل این حرف همسر که «با خانواده‌ات قطع ارتباط کن» چه کار باید بکنیم؟

چرا همسرتان چنین درخواستی از شما می‌کند؟

قطعا دلایل مختلفی وجود دارد که باعث میشود همسرتان از شما بخواهد که با اعضای خانواده‌تان قطع ارتباط کنید. چیزی که مشخص است این است که اختلافات زیادی بین شما و همسرتان وجود دارد و احتمالا همسرتان با خانواده شما ارتباط خوبی نمی‌تواند برقرار کند و یا برعکس. در ادامه این دلایل را بررسی می‌کنیم. با دانستن دلایل این درخواست، بهتر می‌توانید شرایط را مدیریت کنید و با حل کردن مشکل، همسرتان را مجاب کنید که نمی‌توانید با اعضای خانواده‌تان قطع ارتباط کنید اما می‌توانید تعادلی را بین او و خانواده‌تان برقرار کنید.

او حس می‌کند خانواده شما در زندگی مشترک‌تان مشکلاتی را ایجاد می‌کنند

اگر همسرتان به هر دلیلی احساس کند یا ببیند که خانواده‌تان در زندگی مشترک شما مشکلات زیادی را ایجاد می‌کنند، او این درخواست را از شما می‌کند که برای حفظ زندگی‌تان، با خانواده‌تان قطع ارتباط کنید، هر چند که این راه حل درستی نیست. دومین دلیلی که می‌تواند باشد، دخالت خانواده است. اگر خانواده‌تان بسیار زیاد در امور زندگی‌تان دخالت می‌کنند و اجازه نمی‌دهند شما و همسرتان مستقل باشید و حریم خصوصی داشته باشید، این مشکل بین همسرتان و خانواده شما به وجود می‌آید. علت بعدی ممکن است بی‌احترامی خانواده‌تان به همسرتان باشد. اگر دعوا و بی‌احترامی بین خانواده و همسرتان انجام شده باشد، باعث می‌شود همسرتان خانواده شما را تهدیدی برای زندگی مشترک‌تان بداند. علت بعدی تحت تاثیر قرار گرفتن از کلیشه‌های جامعه است که خواهر شوهر و مادر شوهر تهدیدی برای زندگی مشترک هستند و یا آدم‌های بدی هستند. در حالی که همه افراد اینطور نیستند و نباید تحت تاثیر این حرف‌ها و تجربیات منفی دیگران قرار بگیریم. اگر خودمان بلد باشیم با آنها ارتباط خوبی برقرار کنیم، قطعا خانواده شوهر هم با ما ارتباط خوبی برقرار خواهد کرد.

  مشاوره شوهر معتاد(شوهرم معتاده، خسته شدم)

او انتظار دارد توجه‌تان فقط به او باشد

برخی از خانم‌ها درک نمی‌کنند که همسر هم حق دارد به خانواده‌اش رسیدگی کند و با آنها دیدار کند. این افراد فکر می‌کنند که تمام توجه همسر فقط باید به خودشان باشد. به همین دلیل عصبانی می‌شوند و از همسر گله و شکایت می‌کنند. با گذر زمان و تکرار این موارد ممکن است همسر بگوید که می‌خواهد کلا با خانواده‌تان قطع ارتباط کنید.

حسادت می‌کند

گاهی این درخواست همسر هم به دلیل حسادت گفته می‌شود. خانم حسادت می‌کند که شوهرش به خانواده‌اش نیز توجه می‌کند یا با آنها رفت و آمد می‌کند و ارتباط صمیمانه دارد. از روی حسادت خواستار قطع ارتباط با آنها می‌شود.

وابستگی زیاد شوهر به خانواده‌اش

چند علت درخواست این موضوع، به شوهر و رفتارش نسبت به خانواده‌اش هم برمی‌گردد. افرادی که به خانواده‌شان به شدت وابسته هستند و به آنها اجازه دخالت می‌دهند، تماما از آنها حرف شنوی دارند و مستقل نیستند، اگر قرار باشد در مورد مشکلی با کسی مشورت کنند، فقط با خانواده مشورت می‌کنند و همسر برای آنها در اولویت دوم قرار دارد و یا همه مشکلات و اسرار زندگی مشترک‌شان را با خانواده در میان می‌گذارند و همه چیز را به آنها می‌گویند، در حضور خانواده، شوهر همسرش را مسخره می‌کند، ضایع می‌کند و یا به او بی‌احترامی می‌کند یا کوچک‌ترین توجهی به او ندارد، همه این رفتارها باعث می‌شود خانم در انتها از همسرش درخواست کند که با خانواده‌اش ارتباطی نداشته باشد.

خشم و عصبانیت همسر

گاهی این حرف در هنگام دعوا و در زمان خشم و عصبانیت بیان می‌شود و فرد قصد جدی از گفتن این حرف ندارد، فقط چون نمی‌تواند خشمش را کنترل کند، از روی عصبانیت حرفی را می‌زند و حتی ممکن است بعدا پشیمان شود و معذرت‌خواهی هم بکند.

پیامدهای قطع ارتباط با اعضای خانواده


وارد شدن به دوران سوگواری

زمانی که فرد با اعضای خانواده‌اش قطع ارتباط می‌کند، مسلما وارد دوران سوگواری می‌شود چون به هر حال سال‌های زیاد با خانواده‌اش در ارتباط و رفت و آمد بوده است و حالا که ناگهانی این ارتباط را قطع کرده است، یک حالت غم و سوگواری برایش پیش     می‌آید. مراحل سوگواری در این شرایط به ترتیب طی می‌شود. مراحل سوگواری کدام‌اند؟ مرحله انکار که فرد باور نمی‌کند که دیگر خانواده‌ای ندارد. مرحله خودسرزنشی که فرد خودش را بابت قطع ارتباط و یا اشتباهاتی که کرده است سرزنش می‌کند. مرحله خشم که در آن فرد از دست خودش، اعضای خانواده‌اش و یا همسرش که باعث این قطع ارتباط شده است، خشم و عصبانیت شدیدی را حل می‌کند. مرحله افسردگی، فرد دچار افسردگی و ناامیدی می‌شود و در مرحله آخر به پذیرش و آرامش درونی می‌رسد. این که هر کدام از این مراحل چه مدت طول می‌کشد و آیا فرد می‌تواند آنها را کامل طی کند یا با طی کردن آن با مشکلاتی مواجه می‌شود، کاملا مربوط به فرد و شرایط روحی و روانی‌اش دارد.

  طرح‌واره درمانگر کیست (طرح‌واره درمانگر خوب در تهران)

دلتنگ شدن

بعد از قطع ارتباط، دلتنگی نسبت به اعضای خانواده اتفاق می‌افتد و فرد شاید در این مرحله بخواهد دوباره برگردد و با خانواده‌اش ارتباطش را از سر بگیرد.

پشیمان شدن

برخی از افراد از اینکه با خانواده‌شان قطع ارتباط کردند پشیمان می‌شوند و یا حس عذاب وجدان و احساس گناه به آنها دست می‌دهد.

همسرم می‌گوید ارتباطم را با خانواده‌ام قطع کنم. چه کار کنم؟


از او دلیلش را بپرسید

از همسرتان بپرسید چرا از شما می‌خواهد که خانواده‌تان را کنار بگذارید؟ اگر او جای شما بود این کار را می‌کرد؟ به نظرش می‌توان خانواده را کنار گذاشت و این کار درستی است؟ با این سوالات به او کمک می‌کنید که در جایگاه شما قرار بگیرد و بداند چیزی که می‌خواهد امکان دارد که انجام بدهید یا خیر و اگر او جای شما بود، آیا این کار را انجام می‌داد؟

با خانواده‌تان صحبت کنید و مرزها و حد و حدودی را برای آنها تعیین کنید

بعد از زندگی مشترک، دیگر باید دخالت والدین در زندگی فرزندان‌شان کم شود. باید فرزندان یاد بگیرند که خودشان مسئول زندگی‌شان هستند و باید مستقل باشند. اگر خانواده‌تان هنوز هم دخالت می‌کنند و بکن و نکن می‌کنند، بهتر است با آنها صحبت کنید و حد و مرزهایی را تعیین کنید. با انجام این کار، همسرتان هم متوجه می‌شود که شما معنی زندگی مشترک و مستقل بودن را به خوبی درک می‌کنید و دیگر از شما چنین درخواستی نخواهد داشت که ارتباط با خانواده را قطع کنید.

بین خانواده و همسرتان تعادل برقرار کنید

بعد از ازدواج، اولویت اول‌تان باید همسرتان باشد مگر اینکه در یک سری از شرایط نیاز باشد بیشتر به خانواده‌تان توجه کنید و به آنها خدمت کنید. مثلا در شرایطی که پدر و مادر بیمار هستند. اما در شرایط عادی باید اولویت اول شما همسرتان باشد. اگر این اولویت‌ها را رعایت نمی‌کردید و همسرتان از این موضوع رنج می‌برد، حال آنها را اصلاح کنید و تعادل برقرار کنید.

  همسرم عشق سابقشو رو فالو کرده (شوهرم دوست دختر قبلیش رو آنفالو نمیکنه!)

به همسرتان توجه کنید

توجه و محبت کردن به همسر، از الزامات زندگی مشترک است. حتما این کار را در طول روز انجام دهید. برخی از افراد به اشتباه فکر می‌کنند که فقط زمانی باید به یکدیگر توجه و محبت کنند که می‌خواهند رابطه زناشویی داشته باشند. در حالی که شما باید در شرایط عادی هم به او توجه کنید و تماس فیزیکی مثل بوسه، نوازش و… داشته باشید. نیاز به دیده شدن و محبت دیدن، از نیازهای اساسی هر انسانی است که باید در زندگی مشترک به آن پاسخ داده شود.

در جمع خانوادگی، عزت و احترام همسرتان را حفظ کنید

هرگز در جمع همسرتان را مسخره و ضایع نکنید و برخورد خوبی با او داشته باشید. در جمع خانوادگی، توجه و محبت به همسر فراموش نشود تا همسرتان در این جمع، احساسی راحتی و خوبی داشته باشد.

از خانواده‌تان بخواهید که با همسرتان به درستی رفتار کنند

اگر خانواده‌تان به هر دلیلی با همسرتان ارتباط خوب را ندارند، به آنها بگویید که این کار فقط زندگی مشترک شما را خراب می‌کند و بهتر است این مشکل را حل کرده و با همسرتان ارتباط خوبی داشته باشند.

از زوج درمانگر کمک بگیرید

در صورتی که این مشکل با گفتگو با همسر و خانواده‌تان حل نشد، می‌توانید از زوج درمانگران همیار عشق کمک بگیرید.

سخن پایانی

بعد از ازدواج اگر افراد نتوانند بین خانواده و همسرشان تعادل برقرار کنند و به هر دو به اندازه کافی رسیدگی کنند، مشکلاتی بین خانواده و همسرشان ایجاد می‌شود. اگر این مشکلات بسیار زیاد شود، می‌تواند به این منجر شود که همسر از شوهرش بخواهد که کاملا رابطه‌اش را با خانواده‌اش قطع کنید. چیزی که غیرممکن است و درست نیست. بهتر است ریشه‌یابی کنید و علت این درخواست همسرتان را بدانید و سپس سعی کنید بین خانواده و همسرتان تعادل برقرار کنید. این نکته را بدانید که اولویت شما بعد از ازدواج باید همسرتان باشد، مگر در شرایط خاص که خانواده‌تان بیشتر به شما نیاز داشته باشد، مثل در هنگام بیماری. با خانواده‌تان حد و مرزهایی را تعیین کنید تا وابستگی خودتان نسبت به آنها و دخالت‌هایشان را کاهش بدهید. اگر این مشکل بسیار شدید بود و نتوانستید آن را با راهکارهای عمومی این مقاله حل کنید، می‌توانید از زوج درمانگران همیار عشق کمک بگیرید.

اشتراک گذاری مقاله

فیسبوک
تلگرام
توییتر
واتساپ

در کدام زمینه می‌تونیم کمکتون کنیم؟

رزرو نوبت مشاوره

مشاوره روانشناسی برای

ایرانیان خارج از کشور

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

عضویت در خبرنامه

پرسش و پاسخ کوتاه

برای پرسش و پاسخ کوتاه سوال خود را از طریق فرم زیر مطرح کنید. پاسخ، زیر این مقاله در سایت منتشر می شود و به ایمیلتان هم ارسال خواهد شد. برای گرفتن نوبت و مشاهده شرایط مشاوره و گفتگوی آنلاین یا تلفنی با مشاورین روانشناس رادیو عشق اینجا کلیک کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

مقالات مرتبط

تقصیر خودم بود که رفت …

اشتباهات زیادی داشتم … ممکنه بعد از جدایی و به هم زدن رابطه، احساس کنید که اشتباهات زیادی در ارتباط انجام دادید که باعث شد این رابطه به جدایی ختم

مطالعه»