دخترم خواستگار خوب نداره (از خواستگار دخترم چی بپرسم؟)

دخترم خواستگار خوب نداره (از خواستگار دخترم چی بپرسم؟)

تاریخ آخرین بروزرسانی :

اشتراک گذاری

فیسبوک
تلگرام
توییتر
واتساپ

در کدام زمینه می‌تونیم کمکتون کنیم؟

رزرو نوبت مشاوره

مشاوره روانشناسی برای

ایرانیان خارج از کشور

مشاوره

02122024728
رزرو نوبت

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

عضویت در خبرنامه

دخترم خواستگار خوب نداره (از خواستگار دخترم چی بپرسم؟)

یکی از آرزوهایی که والدین برای دختر خود دارند، این است که او ازدواج خوبی داشته باشد و از بین خواستگارانش بتواند گزینه مناسبی را انتخاب کند. اهمیت ازدواج و تشکیل خانواده بر هیچ کسی پوشیده نیست، اما گاهی والدین از این مسأله شکایت دارند که چرا دخترم خواستگار ندارد؟ و یا وقتی خواستگاری برای دخترشان می­‌آید چه سوالاتی از او باید بپرسند؟ تا شناخت دقیقی از او و خانواده­‌اش کسب کنند. در این مقاله قصد داریم تا شما را با دلایل اینکه چرا برای دخترتان خواستگار خوب و مناسب نمی‌­آید صحبت کنیم؛ همچنین در رابطه با اینکه اگر خواستگار خوبی برایش آمده، چگونه به شناخت صحیحی از او برسید و چه سوالاتی را شما و دخترتان از او بپرسید.

چرا دخترم خواستگاره نداره؟


برخی از والدین نگران این موضوع هستند که دخترشان با وجود داشتن ظاهر مناسب و داشتن تحصیلات، خواستگار ندارد. در ادامه به برخی از دلایلی که ممکن است از طرف خانواده دختر و یا خود دختر، باعث شده که او خواستگار نداشته باشد، اشاره کرده‌­ایم:

عدم وجود عزت‌­نفس

یکی از مهم‌­ترین معیارهایی که هر فرد در زندگی فارغ از جنسیت باید آن را در خودش تقویت کند، عزت­‌نفس است. عزت‌نفس به افراد این باور را می‌­دهد که آن‌ها موجودی باارزش هستند. اگر دختر شما یا حتی خانواده‌­تان این احساس ارزشمندی را نداشته باشد، مطمئناً خواستگار این مسأله را متوجه می‌­شود و فردی که متوجه اهمیت وجود عزت­‌نفس باشد، انتخابش دختری نیست که عزت­‌نفس پایینی دارد.

توقعات بالای مادی خانواده برای ازدواج

توقعات بالای مادی خانواده برای ازدواج از علت نداشتن خواستگار خوب

مشکلات اقتصادی قطعاً یکی از موانعی است که باعث می­‌شود پسرها کمتر به ازدواج روی بیاورند. حال اگر خانواده دختر در این وضعیت هم توقعات بالایی داشته باشند، خواستگار جرأت ورود به منزل شما را نخواهد داشت! مهریه­‌های سنگین، درخواست برگزاری یک مراسم ازدواج مجلل، داشتن منزل مسکونی و سایر امور رفاهی از جمله توقعاتی است که نباید از آن خواستگار بخواهید. چرا که ابتدای زندگی آن فرد اگر حمایت خانواده‌اش را نداشته باشد، نمی‌­تواند به تنهایی تمام این توقعات شما را برآورده کند. حتی اگر حمایت خانواده‌­اش را داشته باشد، شما باید در نظر داشته باشید که حمایت مالی آن‌ها می‌­تواند دخالت­‌های زیادی را در زندگی دخترتان رقم بزند.

سخت­‌گیری­‌های مکرر

اگر شما یا پدر دخترتان، اجازه حضور دخترتان را در محافل اجتماعی نمی­‌دهید، در واقع فرصت دیده­ شدن را از او می­‌گیرید. اگر او دائما مشغول درس یا کار باشد، چگونه دیده شود که بخواهد خواستگار داشته باشد؟

راهکار: سعی کنید در فضاهایی که می­‌دانید برای او خواستگار مناسبی پیدا می­‌شود، اجازه حضور بدهید. بسیاری از آشنایی­‌های پیش از ازدواج به دلیل این به مرحله خواستگاری و ازدواج می‌­رسند که دختر اجازه بروز استعدادها و معرفی مناسب خود را پیدا کرده است.

وسواسی بودن خانواده در انتخاب

اگر شما توقع داشته باشید که پسری که به خواستگاری دخترتان می­‌آید، در همه زمینه‌­ها کامل و عالی باشد، احتمالاً دچار وسواس در انتخاب شده‌اید!

راهکار: هیچ انسانی کامل نیست و نمی­‌تواند همه ویژگی­‌های مثبت را کنار هم داشته باشد. عیب و ایراد گرفتن­‌هایی که منطقی و درست نیستند، باعث می‌­­شود ذهن دخترتان نیز این وسواس را بگیرد و نتواند درست انتخاب کند. پس یک بررسی کامل و جامع از شرایط خودتان داشته باشید و اگر کسی برای دخترتان پیش­‌قدم شد، پیش از ورود او و خانواده­‌اش را قضاوت نکنید.

خاطرات تلخ گذشته و بی‌­اعتمادی

گاهی علت اینکه دختران خواستگاری ندارد، رفتار مردگریزی است که به علت خاطرات تلخ گذشته در ذهنش بوجود آمده است. حتی نامزدی ناموفق باعث می‌­شود که هم دختر و هم خانواده ترس از اعتماد مجدد برای ازدواج را داشته باشند. گاهی این تجربیات تلخ تا سال‌ها زندگی فرد را تحت تاثیر قرار می‌دهد. «دوره زندگی پیروزمندانه بعد از جدایی» همیار عشق کمک می‌کند تا فرد این تجربیات تلخ را به درستی پشت سر بگذارد طوری ‌که آسیب‌های ناشی از آن کیفیت زندگی‌اش را تحت تاثیر قرار ندهد و بتواند از اتفاقات گذشته برای ارتقا و رشد خودش و داشتن زندگی عاطفی بهتر استفاده کند. برای کسب اطلاعات بیشتر صفحه دوره زندگی پیروزمندانه پس از جدایی را مطالعه کنید.

عدم داشتن روابط اجتماعی خوب و موثر

هر فردی با حضور در جمع‌­های سالم و موثر می‌­تواند فرصتی برای دیده شدن و بروز استعداد و توانمندی پیدا کند. اگر دختر شما خودش را از این جمع‌­ها محروم کند، مطمئناً این فرصت‌­ها را از دست می‌­دهد. شما به عنوان والد سعی کنید که زمینه بروز این استعدادها و حضور در جمع­‌های سالم را فراهم کنید.

راهکار: مثلاً اجازه دهید او با دوستان متأهلش در ارتباط باشد؛ به کلاس­‌های آموزشی و مختلط برود؛ بسته به نوع فرهنگ خانواده، در محافلی که مایل هستید دخترتان طرف ­مقابلش را آنجا پیدا کند، حضور داشته باشد. از دخترتان و هنرهایش در جمع تعریف کنید.

عدم آشنایی با مهارت­‌های ارتباطی

بسیاری از افراد به دلیل نداشتن مهارت­‌های ارتباطی نمی‌­توانند خود را به درستی به دیگران معرفی کنند. و یا در هنگام ارتباط با اطرافیان نمی­‌توانند آمادگی‌شان برای ازدواج را به خوبی اعلام کنند. این مهارت نیاز به آموزش دیدن دارند.

راهکار: در این بخش حضور یک مشاور متخصص در زمینه ارتباط عاطفی می‌­تواند کمک بسیار زیادی به شما بکند. ممکن است برای شما و دخترتان سوال باشد که چطور برخی از افراد می‌­توانند به خوبی در مسیر ازدواج با شخصی آشنا شوند و او را به سمت خود جذب کنند، «دوره جذب عشق از آشنایی تا ازدواج» به شما کمک می‌کند تا بتوانید خواستگار خوب و مناسب جذب کنید و بتوانید یک ازدواج موفق داشته باشید. این دوره، کمک می­‌کند تا ابتدا تصویر ایده‌آل خود را برای انتخاب همسر موردنظر بسازید و طبق آن تصویر برای پیدا کردن همسر ایده‌آل قدم بردارید. دوره جذب عشق به دختر شما کمک می­‌کند تا با کسب مهارت­‌های ارتباطی صحیح و علمی، فرد موردنظر خود را جذب کند و بتواند رابطه را به سمت ازدواج هدایت کند. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد این دوره لطفا «قطب نمای جذب عشق از آشنایی تا ازدواج» را مطالعه کنید.

نداشتن هدف و برنامه­‌ریزی برای آینده

یکی دیگر از دلایلی که ممکن است فرزند شما خواستگار نداشته باشد، نداشتن اهداف و برنامه‌­ریزی درست برای آینده است. وقتی فردی نداند که برای آینده‌­اش چه برنامه‌­ای دارد، از نظر یک خواستگار فرد بی­هویتی به نظر می­‌آید که خانواده‌­اش باید برای او تصمیم بگیرند. دختر شما باید اهداف درست و واقع‌­بینانه‌­ای برای زندگی­اش داشته باشد.

  تشخیص خواستگار بد و خوب (تفاوت خواستگار خوب و بد)

اهمیت زیاد به تحصیلات

اهمیت زیاد به تحصیلات از علت نداشتن خواستگار خوب

گاهی خانواده­‌هایی که از نداشتن خواستگار گله دارند، به این موضوع توجه ندارند که دخترشان صرفاً مشغول درس خواندن است و دائماً نگران است که مدرک بالاتری را کسب کند! داشتن تحصیلات قطعاً خوب است، اما تمام زندگی نیست، یکی از ارزش­‌های زندگی است که دختر شما باید به همان میزان که به آن توجه می­‌کند، از سایر ارزش‌­های زندگی غافل نباشد. بویژه اگر این تحصیلات مانعی سرراه ازدواج شده باشد.

اضطراب شدید در برقراری رابطه با جنس مخالف

گاهی مشکل اصلی این است که دختر یا خانواده اضطراب شدیدی را برای ورود یک خواستگار و یا وصلت با خانواده دیگر تجربه می‌کنند. این اضطراب دلایل زیادی دارد که نیاز به بررسی بیشتری دارد. اما افکاری که در سر به شکل “نکته‌ها” و “دل‌­مشغولی­‌ها” و “دلهره” خود را بروز می‌دهند باعث عدم اعتماد در خانواده­‌ها می‌­­شود. مشاور به دخترتان کمک می­‌کند که ریشه این دلهره و اضطراب را شناسایی کنید و پس از پیدا کردن ریشه­‌ها، راه­‌حل‌­های رفتاری صحیح را به شما آموزش می­‌دهد تا بتوانید این اضطراب­‌ها را مدیریت کنید. برای مثال اگر ریشه این اضطراب ناشی از ترس از ورود به خانواده جدید باشد، با آموزش مهارت‌­های ارتباط با خانواده همسر این مسأله را با کمک مشاور حل می­‌کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر قطب‌نمای مشاوره اضطراب را مطالعه بفرمایید.

چه سوالاتی از خواستگار دختر بپرسیم؟


چه سوالاتی از خواستگار دختر بپرسیم؟

در این بخش از مقاله به نگرانی دیگری که برای والدین درباره نحوه شناخت خواستگار پیش می‌­آید می­‌پردازیم. گاهی اوقات برای دختر شما خواستگار می‌­آید، اما نمی­‌دانید چگونه به شناخت صحیح و کاملی از او برسید و چه سوالاتی از خواستگار دختر‌تان بپرسید. حتی گاهی دخترتان هم نمی‌­داند پرسیدن چه سوالاتی می­‌تواند او را به شناخت درست‌­تری از خواستگارش برساند. در ادامه شما و دخترتان را راهنمایی می­‌کنیم تا با طرح سوالاتی بتوانید به شناخت کامل­‌تری از او دست پیدا کنید.

چرا به فکر ازدواج افتادید؟

 در این سوال علاوه بر اینکه شما نوع نگاه خواستگار دخترتان به زندگی را متوجه می‌­شوید، می‌­توانید درک کنید که چرا تابحال او ازدواج نکرده است. بخصوص اگر سن او بالا رفته باشد.

برای آینده‌ چه برنامه‌ای دارید؟

این یک سوال مهم است که باید هم دختران آن را به صورت جزئی­‌تر از خواستگارش بپرسد و هم شما به عنوان والد باید به آن توجه داشته باشید. اگر همه چیز طبق روال پیش برود، 10 سال آینده تو در چه جایگاهی قرار می­‌گیری؟ اگر شخصی بخواهد بدون تلاش و صرفاً با یک بلندپروازی به اهدافش برسد این مسأله در اهدافش مشخص خواهد شد. مثلاً بگوید من تا سال آینده فلان ماشین مدل بالا را تهیه می­‌کنم؛ درحالی‌که وضعیت کار و مالی‌­اش جوری نیست که طی یکسال آن را بگیرد. یا می‌­گوید اینجا که جای زندگی نیست، من تا 6 ماه آینده مهاجرت می­‌کنم حتی غیرقانونی و قاچاق! پس باید درنظر داشته باشید که هدف­هایی که در ذهن خواستگار دخترتان هست، می­‌تواند زندگی دختر شما را تحت‌تاثیر خود قرار دهد.

  ازدواج با فرزند چندم خانواده بهتر است؟ (اثر ترتیب تولد روی ازدواج)

 مشکلات اقتصادی این دوره رو چطور مدیریت کردین؟

 این مدل سوال باعث می­‌شود تا شما میزان صبوری و تاب‌­آوری او را در برابر مشکلات مالی بسنجید. بدانید او از چه راه‌­هایی سعی می­‌کند این مشکلات را مدیریت کند.

آخرین بحث و درگیری­‌ای که داشته‌­اید مربوط به چه زمانی بوده است و علت آن چه بوده؟

یکی دیگر از سوالاتی که دخترتان باید از خواستگارش بپرسد درباره نحوه مدیریت کردن خشم اوست. برای مثال سوالات زیر می‌­تواند مناسب باشد: چه چیزهایی شما را عصبانی می­‌کند؟ هنگام عصبانیت با چه کارهایی آرام می‌­­شوید؟ این سوال­­‌های مهم به این دلیل پرسیده می‌­شود تا مدیریت خشم او را بسنجید. بسیاری از طلاق­‌ها به این علت اتفاق می­‌افتد که خشم مرد یا زن کنترل شده نبوده است.

تعریف‌­تان از خوشبختی چیست؟

این جمله را بسیار می­‌شنویم که: “من دخترتان را خوشبخت می‌­کنم”، از آنجایی که خوشبختی یک مفهوم نسبی است و برای هر کسی یک تعریف خاص دارد، پس دختر شما باید تعریف خواستگارش را درباره خوشبختی بداند. برای مثال به سوال توجه کنید: از او بپرسید که از دید او خوشبختی به چه معناست. این معناها قطعاً در ذهن آد‌م­‌های مختلف، متفاوت است. گاهی فردی خوشبختی در زندگی مشترک را صرفاً رفع نیازهای مادی می‌داند. درحالیکه در دید شما و خانواده‌تان خوشبختی ترکیبی از رفع نیازهای مادی و معنوی است.

برای رفع اختلاف دو نفر چگونه عمل می­‌کنید؟

برای رفع اختلاف دو نفر چگونه عمل می­‌کنید؟

 با طرح این سوال از سوی شما و دخترتان، متوجه می‌­شوید که خواستگارش می‌­تواند یک بحث را مدیریت کند یا خودش هم وارد آن اختلاف می‌شود و اوضاع را خراب‌­تر می‌­کند؟ وقتی به مشکل برمی­‌خورید اولین اقدام شما چیست؟ باید متوجه شوید که آیا او اهل حل مسأله هست یا خیر؟ مثلاً بگوید من توکل می‌­کنم و منتظر می‌شوم تا مشکل حل شود! یا من سریعآً مشورت می‌­گیرم تا از نظر افراد باتجربه مطلع شوم و سپس تصمیم می­گیرم.

نگاهتان به پوشش زن، کار کردن او، شیوه فرزندداری چگونه است؟

یکی دیگر از مسائلی که دختر شما باید به آن توجه داشته باشد، نگاهی است که خواستگارش به پوشش، کار کردن و استقلال زنان دارد. به سوالات توجه کنید: یکی از اختلاف‌­های عمده‌­ای که زوجین پس از ازدواج دارند، بر سر این موضوع است که آیا همسر من پس از ازدواج سرکار برود یا خیر؟ چند فرزند بیاوریم؟ چگونه از او مراقبت کنیم؟ پس بهتر است پیش از ازدواج تا حد ممکن درباره جزئیات این مسائل باهم صحبت کنید. البته این بستگی به توافق زوجین هم دارد و نظر دخترتان در این زمینه بسیار مهم است.

نظرتان درباره مراسم و آداب ­و رسوم عروسی و جهیزیه و مهریه­ چیست؟

یکی از ترس­‌هایی که پسرها پیش از ازدواج دارند، این مسأله است که خانواده دختر چه انتظاراتی از آن‌ها دارند؟ آیا می­‌خواهند که مراسم مجللی بگیرند و مهریه سنگین برایشان تعیین کنند یا خیر؟ به همین دلیل است که گاهی حتی ترس از آمدن برای خواستگاری دارند. شما بهتر است موضع خانواده خودتان را درباره این مسائل به روشنی بگویید و درک درستی از شرایط و وضعیت او و خانواده‌­اش داشته باشید.

حتما بخوانید: سوالات خواستگاری

دوستان‌تان چه جایگاهی در زندگی­‌تان دارند؟

نکته مهم دیگر که شما و دخترتان باید به آن توجه نشان دهد، دوستان خواستگارش است. او باید بداند که دوستان خواستگارش چه جایگاهی در زندگی‌­اش دارند، پس به سوالات مطرح شده و مهم توجه کنید: دوست دارید معاشرت شما و همسرتان بعد از ازدواج با چه کسانی بیشتر باشد؟ ارتباط­تان با همکاران در محیط کار چگونه است؟ عمدتاً دوستانتان از همسایه­‌ها و هم­‌محلی‌­ها هستند یا با همکاران خود نیز ارتباط نزدیک­‌تری برقرار می­‌کنید؟ دوستان خود را با چه معیارهایی انتخاب می­‌کنید؟

کدام تفریحات مورد علاقه شماست؟

نکته مهم دیگر درباره تفریح است که یکی از فاکتورهای بسیار مهم در تداوم زندگی زوجین است. دخترتان می­‌تواند سوالات زیر را از خواستگارش بپرسد:

  عشقم میگه بیا خونم، با هم باشیم (میگه بریم خونه، برم یا نه؟)

بهترین زمان را برای تفریح چه زمانی می­‌دانید؟ به نظر شما رفتن به سفر صرفاً به معنی تفریح است؟ تفریح دسته­‌جمعی را بیشتر دوست دارید یا مایل به تفریح به صورت فردی است؟ با این سوال متوجه می‌­شوید که نیاز به تفریح خواستگارتان به چه اندازه‌­ای است؟ ممکن است او مایل باشد که آخر هرهفته به سفر برود و یا مهمانی و دورهمی جزو نیازهای روزمره‌­اش باشد. بنابراین شما با توجه به میزان نیاز خودتان به تفریح باید به یک تناسب مشترک با خواستگار برسید.

روش­‌های شناخت بهتر از خواستگار دخترتان چیست؟


در این دسته پرسش‌­ها شما به عنوان یک والد سعی کرد‌‌ه­‌اید تا شناخت کلی‌­ای درباره او بدست بیاورید، اما این­‌ها کافی نیست! چراکه افراد سعی می‌­کنند در خواستگاری خود را بهتر از آنچه هستند، نشان دهند. به همین دلیل باید به راه‌های تکمیلی‌­تری برای شناخت دسترسی داشته باشید. برای مثال:

تحقیق محلی را فراموش نکنید!

تحقیق محلی را فراموش نکنید! حتی اگر خواستگار دخترتان از فامیل هست هم تحقیق کنید! از محل کار، محل زندگی، فضاهایی که بیشترین رفت ­و آمد دارد. دیدگاه دیگران درباره خانواده و خود خواستگار، می­‌تواند به شما اطلاعات مهمی بدهد. ممکن است خانواده خواستگارتان دائما در حال بحث و درگیری بوده باشند! ممکن است همیشه مقروض به دیگران باشند و همسایه­‌ها و کاسبان از آن‌ها دل­­خوشی نداشته باشند.

رفت­ و آمد در چارچوب خانواده

اجازه رفت ­و آمد در چارچوب خانواده را به دخترتان و خواستگارش بدهید. اگر شرایط را مناسب دیدید که او بتواند همراه مناسب احتمالی­‌ای برای دخترتان باشد، حتماً به او فرصت بدهید که از طریق رفت­ و آمد بیشتر خود را بهتر معرفی کند. در این شرایط شما هم خانواده او را بهتر می‌­شناسید و با شیوه آداب و رسوم و مراسم‌­های آن‌ها آشنا می­‌شوید.

مشاوره پیش از ازدواج

مشاوره پیش از ازدواج از جمله راه­‌های موثر و مهمی است که علائم خطر رابطه را به خوبی به زوجین نشان­ می­‌دهد. پس از مدتی رفت ­و آمد حتماً به عنوان یک والد خوب، این پیشنهاد را به آن‌ها بدهید تا با یک مشاور آگاه و متخصص در زمینه پیش از ازدواج صحبت کنند. مشاور به آن‌ها کمک می­‌کند تا علاوه بر شناخت بیشتر نسبت به هم، علامت­‌های خطر رابطه را در آینده بشناسند و راه‌­های حل مسأله صحیح را آموزش ببینند. در همیار عشق مشاوران ما به شما کمک می­‌کنند تا به صورت اصولی از مشاوره پیش از ازدواج بهره‌­مند شوید. برای مثال دختر شما متوجه می­‌شود که با خواستگارش در زمینه مذهبی و یا فرهنگی تفاوت زیادی دارد اما از طرفی بهم علاقمند شده‌­اند، در این شرایط باید حل مسأله را توسط مشاور پیش از ازدواج یاد بگیرند تا تفاوت­‌های آن‌ها باعث بروز اختلاف‌­های جدی و یا قطع ارتباط نشود. برای کسب اطلاعات بیشتر قطب‌­نمای مشاوره پیش از ازدواج را مطالعه کنید.

در این مقاله مخاطب ما والدینی هستند که از نداشتن خواستگار برای دخترشان گلایه دارند و یا وقتی برای دخترشان خواستگار می­‌آید، اطلاعات کافی برای شناخت او را نمی‌­توانند بدست بیاورند. علت­‌هایی که دختر نمی­‌تواند خواستگار داشته باشد شامل: عدم داشتن عزت­‌نفس کافی، توقعات مالی خانواده، وجود خاطرات و تجربه‌­های تلخ گذشته درخانواده یا خود دختر، عدم دیده شدن در اجتماع و بروز استعداد و سخت‌­گیری­‌های مکرر خانواده، مشغول بودن به تحصیلات و عدم توجه به افزایش سن و موقعیت­‌های ازدواج و.. است. از جمله راه­‌حل‌­هایی که یک خانواده می‌­تواند به کار ببرد تا دخترش خواستگار داشته باشد، این است که موانعی که بر سر راه ­ازدواج دخترش است را برطرف کند. برای مثال اگر به او فرصت حضور در اجتماع را نمی­‌دهد یا سخت­‌گیری­‌های مکرری نسبت به خواستگارهای مختلف دارد این مسأله باید بررسی شود. گاهی نیز توقعات بیش از حد خود را پایین بیاورد و به دخترش اجازه ورود به زندگی مشترک و تجربه کردن سختی­‌ها را بدهد. برای خانواده‌­هایی که نمی­‌دانند چگونه خواستگار و خانواده او را بیشتر بشناسند نیز سوالاتی را مطرح کردیم که مثلاً از مدل رفت­ و آمد و معاشرت با دوستان و فامیل، شیوه مدیریت کردن مسائل مالی، هدف­‌هایی که در آینده دارد و.. بپرسند و اطلاعات کسب کنند. اما از آن‌ جایی که ممکن است افراد خود را بهتر از آنچه هستند نشان دهد، شیوه شناخت تکمیلی که تحقیق محلی، مشاوره پیش از ازدواج و رفت ­و آمد بیشتر است، صحبت کردیم.

اشتراک گذاری مقاله

فیسبوک
تلگرام
توییتر
واتساپ

در کدام زمینه می‌تونیم کمکتون کنیم؟

رزرو نوبت مشاوره

مشاوره روانشناسی برای

ایرانیان خارج از کشور

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

عضویت در خبرنامه

پرسش و پاسخ کوتاه

برای پرسش و پاسخ کوتاه سوال خود را از طریق فرم زیر مطرح کنید. پاسخ، زیر این مقاله در سایت منتشر می شود و به ایمیلتان هم ارسال خواهد شد. برای گرفتن نوبت و مشاهده شرایط مشاوره و گفتگوی آنلاین یا تلفنی با مشاورین روانشناس رادیو عشق اینجا کلیک کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

مقالات مرتبط