دوستانمون رو چطور مدیریت کنیم که به کیفیت رابطه عاطفیمون آسیبی نرسه؟
رابطه دو نفره و دوستیهای مشترک
وقتی با فردی وارد رابطه دو نفره عاطفی میشیم، به واسطه دوستان هر کدوم از ما، دایره معاشرتمون گستردهتر میشه و دوستان مشترکی هم پیدا میکنیم. بعضی وقتها دوستان ما گله میکنن که چرا اونها رو کمتر میبینیم و بعضی وقتها شریک عاطفیمون گله داره که چرا دوستانمون رو به اون ترجیح میدیم؟ این پست چند نکته اساسی رو برای مدیریت دوستیها به شما یادآوری میکنه.
دوستان مشترکی از طبقه اقتصادی اجتماعی مشابه خودتون انتخاب کنین
اگه دوستان مشترک شما، از طبقات اجتماعی اقتصادی بسیار متفاوتی نسبت به شما باشن، ممکنه تفریحاتتون، گفتگوهای دوستانهتون و کلا نحوه گذراندن وقتتون شبیه به هم نباشه و برای شما چالش ایجاد کنه. این موضوع به خصوص وقتی طبقه اقتصادی اونها بالاتره مشکلات بیشتری رو برای شما و شریک عاطفیتون به وجود میاره و ممکنه هردوی شما درگیر فشار مالی بشین. بنابراین سعی کنین تا جایی که ممکنه دوستانی رو برای معاشرت انتخاب کنین که از نظر اقتصادی شبیه به هم هستین.
یاد بگیرین به دوستان مشترکتون نه بگین
برخی از زوجها، برنامههای شخصیشون رو به خاطر برنامههای مشترک با دوستانشون بهم میریزن، به خصوص افراد برونگرا که رضایت دیگران براشون مهمتره، ممکنه در جمع دوستان قدرت نه گفتن کمتری داشته باشن. حتما با شریک عاطفیتون، قبل از هرگونه هماهنگی با سایر دوستان، هماهنگ باشین و درمورد برنامهتون مشورت کنین، اگه هر کدام از شما دو نفر تمایلی به برنامههای دیگران نداشته باشه، باید بتونین بهشون نه بگین.
دخالت دوستان رو مدیریت کنین
معمولا دوستان به خصوص دوستان قدیمیتر، به خاطر صمیمیتی که با شما دارن، به خودشون اجازه اظهار نظر در مورد رابطه و شریک عاطفیتون رو میدن. خوب تا حدی طبیعیه که اونها بخوان با شما راحت باشن، اما این اظهار نظرهای دوستانه نباید رنگ و بوی دخالت بگیره، چون هیچ کس به جز شما و شریک عاطفیتون از جزئیات رابطهتون با خبر نیست. پس دخالت دوستان رو مدیریت کنین.
شریک عاطفیتون باید در هر جمعی الویت شما باشه
شاید شما و شریک عاطفیتون تنها چند ماه باشه که وارد رابطه شدین و در عوض دوستانی داشته باشین که سالهاست کنار شما هستن. درسته که دوستانتون قدیمیتر هستن اما، کیفیت رابطه عاطفی و دوستانه متفاوته. در رابطه عاطفی، طرف مقابل باید نسبت به دیگران برای شما الویت داشته باشه. قرار نیست به دوستانتون بیاحترامی کنین یا اونها رو به کل فراموش کنین، اما وقتی شما وارد یک رابطه عاطفی میشین، تفاوتهایی در رابطه شما با دوستانتون نسبت به قبل به وجود میاد و باید این موضوع رو بپذیرین که دیگه تنها نیستین.
تفاوتهای فردی شریک عاطفی و دوستانتون رو شناسایی کنین
طبیعیه که خلق و خو، شخصیت و عادات افراد با هم متفاوت باشه. شما و دوستانتون مدتیه با هم هستین و احتمالا عادات مشابهی دارین. اگه شریک عاطفی شما این عادات رو نمیپسنده نباید متهم باشه که چرا با شما همراهی نمیکنه. باید به تفاوتهای فردی او نسبت به دوستانتون احترام بذارین و سعی کنین ویژگیهای مشترکی بین او و دوستانتون پیدا کنین که هر دو طرف از معاشرت با هم لذت ببرن.
دو نفرههاتون رو از دست ندین
اگه قرار باشه تمام وقت دو نفرهتون رو فدای بودن با دوستانتون بکنین، کیفیت رابطهتون تحت تاثیر قرار میگیره. لازم نیست خودتون رو حبس کنین و درهای معاشرت رو روی همه ببندین، حتما در برنامه هفتگیتون دوستانتون رو هم در نظر بگیرین، اما زمانهای دو نفره شما و لذت بردن از اون قطعا باید بیشتر از زمانی باشه که با دوستانتون صرف میکنین.
همیار عشق را در اینستاگرام دنبال کنید.
پرسش و پاسخ کوتاه