خصوصیات زنان آلفا و میزان جذابیت آنها (لزومی ندارد زن آلفا باشید!)

تاریخ آخرین بروزرسانی :

اشتراک گذاری

فیسبوک
تلگرام
توییتر
واتساپ

در کدام زمینه می‌تونیم کمکتون کنیم؟

رزرو نوبت مشاوره

مشاوره روانشناسی برای

ایرانیان خارج از کشور

مشاوره

02122024728
رزرو نوبت

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

عضویت در خبرنامه

خصوصیات زنان آلفا و میزان جذابیت آنها (لزومی ندارد زن آلفا باشید!)

لزومی ندارد زن آلفا باشید!


تبلیغات غیر علمی درباره زنان آلفا

قبل از تعریف زنان آلفا ذکر چند نکته ضروریه. در روانشناسی، دسته‌بندی‌های مختلفی برای شخصیت افراد وجود داره. اما هیچ کدوم از این دسته‌بندی‌ها، ارزش‌بندی نشده ، از نظر علمی، ما شخصیت خوب و بد نداریم، بی‌شخصیت نداریم! همه انسان‌ها دارای شخصیت هستن، بعضی از ویژگی‌های شخصیتی باعث سازگاری بیشتر و بعضی سازگاری کمتری دارن و به هیچ عنوان تبلیغ برای برتری انواع شخصیت از نظر علمی پذیرفته شده نیست. افراد باید با خودآگاهی، ویژگی‌های شخصیتی‌شون رو بشناسن و بدونن چطور اونو مدیریت کنن. پس لزومی نداره زن آلفا یا هرچیز دیگه‌ای که در پیج‌های زرد تبلیغ می‌کنن باشین.

زن آلفا کیست؟

یکی از دسته‌بندی‌های شخصیت، تقسیم آن به آلفا، بتا و امگاست. آلفاها قدرتمندترین اعضای گروه اجتماعی هستن که اغلب به عنوان لیدر و سرگروه ظاهر میشن و بیشترین سهم از امکانات اجتماع  رو طلب می‌کنن. از ویژگی زنان آلفا می‌توان به سرسخت بودن، پافشاری در عقاید و باورها، وفاداری، علاقه به مدیریت، استقلال و مسئولیت‌پذیری بالا اشاره کرد. زنان بتا علاقه‌ای به مدیریت امور ندارن و بیشتر درگیر نقش‌های زنانه هستن و زنان امگا معمولا پیرو دیگران هستن و گاهی ممکنه از خودشون ضعف نشون بدن.

اما آیا این ویژگی‌ها باعث میشه همه زنان دل‌شون بخواد زن آلفا باشن؟ آیا زنان آلفا جذاب هستن و چرا اینقدر تبلیغ میشن؟

زن آلفا رو چطور تبلیغ می‌کنن؟

اکثر پیج‌هایی که زنان رو به آلفا بودن تشویق می‌کنن، خصوصیات واقعی این زنان رو نشناختن! زنان آلفا ضد مرد نیستن و از قدرت‌شون علیه مردها استفاده نمی‌کنن. همچنین در عین حال که از داشتن قدرت لذت می‌برن، همزمان ظرافت‌های زنانه‌شون رو هم حفظ می‌کنن. اما تبلیغات صفحات غیر علمی، این زنان رو بی‌نیاز از مردان معرفی میکنه و زنان رو تشویق میکنه یاد بگیرن از نیاز به جنس مخالف که یکی از نیازهای اساسی هر انسانی هست، دور بشن.

  راه افزایش اعتماد به نفس پایین شوهر (همسرم اعتماد به نفسش کمه)

آیا لازمه برای آلفا بودن تلاش کنیم؟

جواب سوال بالا یک نه قاطعانه هست. اما چرا؟ زنان آلفا نقش بازی نمی‌کنن، اونها براساس ویژگی‌های شخصیتی‌شون، به مدیر بودن و کنترل امور علاقه‌مند هستن. اگه سایر زنان که چنین شخصیتی ندارن، بخوان چنین نقشی رو بازی کنن، چون بر خلاف شخصیت‌شونه، دچار اضطراب میشن و مجبور میشن به چیزی وانمود کنن که نیستن. پس به جای نقش بازی کردن، سعی کنین نقاط مثبتی که در شخصیت خودتون وجود داره رو تقویت کنین و نقاط ضعف‌تونو برطرف کنین.

آیا آلفا بودن جذابه؟

زنان آلفا، اغلب ویژگی‌هایی که در جامعه تشویق میشه رو دارن، اما تحقیقات نشون داده این ویژگی‌ها همیشه به نفع این زنان نبوده و گاهی در اونها باعث تنش و اضطراب شده. علاوه بر این، باز هم بر اساس تحقیقات اخیر، خیلی از مردان با وجودی که این زنان رو تحسین می‌کنن اما نمیتونن به عنوان شریک عاطفی در کنارشون بمونن، چون احساس می‌کنن نمیتونن در کنار این زن‌ها نقش‌های مردانه خودشون رو به خوبی ایفا کنن.

خودتون باشین

درسته که شخصیت رو می‌توان دسته‌بندی کرد، اما حتی در دسته‌بندی‌های مشابه هم، افراد پر از تفاوت‌های فردی هستن. شما منحصر به فرد هستین، ترکیبی از نقاط قوت و ضعف هستین، پس سعی نکنین بدون در نظر گرفتن ویزگی‌های شخصیتی خودتون، شبیه به دیگری باشین. روی تبلیغاتی که سعی می‌کنن بدون شناخت ویژگی‌های شما، شما رو تشویق به چیزی کنن که نیستین، خط بکشین. خودتون باشین و از این تفاوت لذت ببرین.

 

همیار عشق را در اینستاگرام دنبال کنید.

 

اشتراک گذاری مقاله

فیسبوک
تلگرام
توییتر
واتساپ

در کدام زمینه می‌تونیم کمکتون کنیم؟

رزرو نوبت مشاوره

مشاوره روانشناسی برای

ایرانیان خارج از کشور

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

عضویت در خبرنامه

پرسش و پاسخ کوتاه

برای پرسش و پاسخ کوتاه سوال خود را از طریق فرم زیر مطرح کنید. پاسخ، زیر این مقاله در سایت منتشر می شود و به ایمیلتان هم ارسال خواهد شد. برای گرفتن نوبت و مشاهده شرایط مشاوره و گفتگوی آنلاین یا تلفنی با مشاورین روانشناس رادیو عشق اینجا کلیک کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

  • دوست عزیزم سلام
    از نظر روانشناسی علمی زنان و مردان هر کدام ویژگی های مثبت و منفی دارند، افرادی که بتوانند نقاط ضعفشان را برطرف یا مدیریت کنند و همچنین نقاط قوت خود را بشناسند و بر اساس شناختی که از خودشان دارند معیارهای انتخاب شریک عاطفی شان را مد نظر قرار دهند در رابطه شان موفق خواهند بود. فرقی ندارد چه ویژگی های شخصیتی داشته باشید مهم این است که نقاط ضعف و قوت و معیارهای منحصر به فردتان را بشناسید و بر اساس آن پیش بروید اما متاسفانه روانشناسی زرد اصرار دارد با نادیده گرفتن تفاوت های فردی تنها یک سری خصوصیات را جذاب و موفق بداند.

مقالات مرتبط