نشانه‌های رابطه‌های بی‌سرانجام (6 نشانه رابطه‌های کوچک زنگ‌زده)

تاریخ آخرین بروزرسانی :

اشتراک گذاری

فیسبوک
تلگرام
توییتر
واتساپ

در کدام زمینه می‌تونیم کمکتون کنیم؟

رزرو نوبت مشاوره

مشاوره روانشناسی برای

ایرانیان خارج از کشور

مشاوره

02122024728
رزرو نوبت

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

عضویت در خبرنامه

نشانه‌های رابطه‌های بی‌سرانجام (6 نشانه رابطه‌های کوچک زنگ‌زده)

6 نشانه رابطه‌های کوچک زنگ‌زده


علاقه یکطرفه از طرف شما

در صورتی که در رابطه‌ای گرفتار شدین که عشق و علاقه‌ شما نسبت به اون شخص بیشتره، نمیتونین انتظار سرانجامی مطلوب و موفقیت‌آمیزی رو داشته‌ باشین، چون مطمئنا طرف مقابل به اندازه شما نسبت به این رابطه راغب نیست و نمیتونه ارزش و اهمیت رابطه رو درک کنه. زمانی که توازن در رابطه برقرار نباشه، شخصی که عشق و علاقه بیشتری داره، بیشتر هم ضربه می‌خوره.

علاقه یکطرفه از جانب طرف مقابل

اگه علاقه شخص مورد نظرتون بیشتر از علاقه شماست، ادامه رابطه آزاردهنده و اذیت‌کننده میشه. ممکنه تنها به خاطر حس وابستگی، از روی ناچاری یا عذاب وجدان در رابطه با فردی که زیاد دوستش ندارین مونده باشین. توجه داشته ‌باشین که در این شرایط هردوتون آسیب میبینین. شما هم بعد از مدتی نمیتونین رابطه رو تحمل کنین و این در شرایطیه که فرد مقابل به شما وابسته‌تر شده و قطع رابطه سخته.

تصورات غیرواقعی از طرف مقابل

ممکنه در رویاهاتون شخص مورد نظرتونو جور دیگه‌ای تصور کنین و اون شخص رو اونطور که در رویاهاتونه بیشتر دوست داشته باشین، در این صورت احتمالا رابطه‌تون بی‌سرانجام خواهد بود. زمانی میتونین انتظار داشته باشین رابطه‌تون ماندگار باشه، که اون شخص رو هرطور که هست بخواین. امید و انتظار برای تغییر طرف مقابل، بیهوده هست چون انسان‌‌ها به سختی و تنها زمانی که خودشون بخوان تغییر میکنن.

حس ترحم به جای علاقه

شما فقط صرفا برای این که اون شخص رو نجات بدین و بهش کمک کنین باهاش در رابطه هستین. کارهایی رو که براش میکنین از روی ترحمه، نه از روی عشق و مهربانی. یه نوع حس انسان دوستانه در شما به وجود میاد که خودتون هم این رو حس میکنین. در این صورت رابطه شما سرانجامی نخواهد داشت چون شما فقط در نقش درمانگر یا پرستارش هستین و نه شریک عاطفی.

  وابستگی بعد از جدایی و طلاق (هنوز دلتنگشم و بهش فکر میکنم)

طرف مقابل رو از خودتون برتر میدونین

فکر میکنین اون از شما بهتره و باید از همه چیزی که میگه، پیروی کنین و همه چیز رو ازش یاد بگیرین ولی این طرز فکر به شدت اشتباهه. شما دو نفر مکمل هم هستین و باید با همدیگه یه رابطه رو اداره کنین و در صورتی که گمان میکنین طرف مقابل‌تون از شما برتره، نمیتونین توقع یه رابطه سالم و با آرامش رو داشته باشین. این تصور اعتماد به نفس شما رو کاهش میده و بر رابطه‌تون تأثیرات منفی میذاره.

عاشق داشته‌هاش هستین

بیشتر از این که عاشق خودش و رفتارش باشین، عاشق موقعیت شغلی، چهره، پول و داشته‌هاش هستین. به این فکر کنین که اون شخص ممکنه روزی تصادف کنه و چهره‌اش رو از دست بده یا ورشکست بشه و تمام پولش رو از دست بده. آیا باز هم حاضر به ادامه رابطه هستین؟

«رابطه‌مون تمام شد. چطور با جدایی کنار بیام؟»

روابط بی‌سرانجام معمولا به جدایی ختم میشن. اگه برای شما هم این اتفاق افتاده، طبیعیه که جدایی براتون سخت باشه و حال‌تون بد باشه اما طولانی شدن دوران سوگواری بعد از جدایی، میتونه منجر به افسردگی و کاهش شدید اعتماد به نفس‌تون بشه. بنابراین توصیه می‌کنیم برای در امان موندن از این آسیب‌ها و راحت‌تر گذروندن دوران جدایی، در دوره زندگی پیروزمندانه پس از جدایی شرکت کنین.

«میخوام برگرده و دوباره با هم باشیم. چیکار کنم؟»

اگه بعد از تموم شدن رابطه بی‌سرانجام، احساس می‌کنین هنوزم دوستش دارین و فکر می‌کنین میشه به رابطه‌تون یه فرصت دیگه داد و از نو شروع کرد، توصیه می‌کنیم اول یک جلسه مشاوره غیرحضوری را مشاوران همیار عشق داشته باشین و بعد با صلاحدید مشاور، برای بازگرداندن عشق‌تون، به شما برنامه کوتاه‌مدت و بلندمدت داده میشه.

  صیغه پس از طلاق (ازدواج موقت پس از جدایی: مزایا و معایب)

 

همیار عشق را در اینستاگرام دنبال کنید.

 

 

اشتراک گذاری مقاله

فیسبوک
تلگرام
توییتر
واتساپ

در کدام زمینه می‌تونیم کمکتون کنیم؟

رزرو نوبت مشاوره

مشاوره روانشناسی برای

ایرانیان خارج از کشور

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

عضویت در خبرنامه

پرسش و پاسخ کوتاه

برای پرسش و پاسخ کوتاه سوال خود را از طریق فرم زیر مطرح کنید. پاسخ، زیر این مقاله در سایت منتشر می شود و به ایمیلتان هم ارسال خواهد شد. برای گرفتن نوبت و مشاهده شرایط مشاوره و گفتگوی آنلاین یا تلفنی با مشاورین روانشناس رادیو عشق اینجا کلیک کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

    • سلام دوست گرامی
      شما نیاز به یادگیری مهارت‌های ارتباطی دارید. این مهارت‌ها شامل مهارت ارتباط موثر، حل مساله و تصمیم گیری، جراتمندی، کنترل خشم و همدلی است. برای شروع این کار، ابتدا باید شناخت‌تان را از خودتان بالا ببرید؛ در واقع پایه یادگیری مهارت‌ها، خودشناسی و خودآگاهی است. نقاط ضعف و قوت خودتان را بشناسید و ارزیابی کنید که تابه اینجا در ارتباط خود چه اشتباهاتی داشتید؟ در چه مسائلی خوب عمل کردید؟
      در این مسیر مشاور همراه شما خواهد بود.

مقالات مرتبط

روانشناسی رنگ در روابط عاشقانه

شاید خودتان متوجه نباشید، اما رنگ بر خلق و خو و انتخاب‌هایتان اثر می‌گذارد. در واقع بسیاری از برندهای بزرگ برای تحت تاثیر قرار دادن مشتریان‌شان، از روانشناسی رنگ در

مطالعه»