هر پدر و مادری برای ازدواج و بچهدار شدن فرزند و جگرگوشهشان امیدها و آرزوهایی دارند. این موضوع بیشتر درباره مادرها صادق است؛ پس طبیعی است که با شنیدن تصمیم ناگهانی ازدواج فرزندشان با شخصی که او نمیشناسد، مخالفت کند. این موضوع دلایل مختلفی دارد که یکی از مهمترین آنها این است که معمولا مادرها دوست دارند عروس آیندهشان را خودشان انتخاب کنند. پس اگر شما و عشقتان در چنین موقعیت دشواری، یعنی بر سر دوراهی مادرتان و عشقتان قرار گرفتهاید نگران نباشید. ما شرایط شما را به خوبی درک میکنیم. این مشکل هم مانند هر مشکل دیگری راه حلهایی دارد که ما در این مقاله آنها را به شما آموزش خواهیم داد.
چطور نظر مادرشوهر آیندهام را جلب کنم؟
در این بخش به شما نکاتی را آموزش میدهیم تا بتوانید با بکارگیری آنها از پس این موقعیت سخت به خوبی بربیایید.
شما مسئول راضی کردن مادر عشقتان نیستید
برخی از پسران در چنین شرایطی به اشتباه فکر میکنند که باید دختر خانم را برای جلب نظر مادرشان پیشقدم کنند. دخترخانم نیز بدلیل علاقهای که به عشقش دارد این پیشنهاد را میپذیرد و تمام تلاش خود را میکند تا نظر مادرشوهر آیندهاش را جلب کند. اما در حقیقت این کار اشتباهترین کار ممکن است و تا زمانیکه مادر پسر درخواست ملاقات حضوری نکرده است به هیچ عنوان شما نباید برای گفتگو پیش قدم شوید.
اگر از شما درخواست ملاقات شد از این موقعیت استفاده کنید
اگر بعد از گفتگوی پسر موردعلاقهتان با مادرش، قرار بر این شد که شما جلسه حضوری با هم داشته باشید، پس بهتر است از این موقعیت استفاده کنید و خودتان را به خوبی به مادرشوهر آیندهتان نشان دهید. برای مثال در درجه اول بهتر است با ظاهری بسیار آراسته و شیک در جلسه حاضر شوید. حتما از یک عطر ملایم استفاده کنید و کمی آرایش داشته باشید (البته در این دو مورد اصلا افراط نکنید). قبل از ملاقات با ایشان حتما درباره خصوصیات رفتاریش از پسرموردعلاقهتان اطلاعاتی بدست بیاورید تا بعدا غافلگیر نشوید. سعی کنید آرامش خود را حفظ کنید و به هیچ عنوان شروع کننده گفتگو نباشید و بیش از اندازه صحبت نکنید. به هر سوالی که از شما پرسیده میشود با اعتماد به نفس پاسخ ندهید. اگر سوالی که از شما میپرسد از نظر شما ناراحت کننده است سعی کنید ناراحتی خود را کنترل کنید و با آرامش پاسخ او را بدهید. یادتان باشد که شما قرار است سالهای سال با این شخص در ارتباط باشید پس به هیچ عنوان لازم نیست که برای جلب نظر او عزت نفس خود را زیر سوال ببرید و خودتان را کوچک کنید. اجازه دهید همه چیز طبق روال خودش پیش برود.
عشقتان را تحت فشار قرار ندهید اما برای او بازه زمانی مشخص کنید
این مرحله کاملا به شرایط، نظر شخصی شما و خانوادهتان بستگی دارد؛ اما از آنجایی که معلوم نیست راضی کردن مادرشوهر آیندهتان چقدر زمان میبرد پس بهتر است برای پسر مورد علاقهتان یک بازه زمانی مشخص کنید تا در این مدت بتواند به نتیجه مشخصی برسد. به هیچ عنوان او را تحت فشار قرار ندهید تا بین شما و مادرش یک نفر را انتخاب کند چرا که شروع زندگی با چنین اختلافاتی احتمالا بعدها به نتایج خوبی منتهی نخواهد شد. پس با مشخص کردن این بازه زمانی هم شما گزینههای دیگرتان را از دست نمیدهید و هم اینکه پسر موردعلاقهتان برای جلب نظر مادرش بیشتر تلاش میکند. یادتان باشد که بهترین کمک از سمت شما در چنین شرایطی این است که همراه عشقتان باشید.
فشار روحی که در این شرایط روی شما و عشقتان وارد میشود را درک میکنیم و قطعا لحظات سختی را تجربه میکنید؛ اما جالب است بدانید ما در همیار عشق تاکنون مراجعان زیادی داشتیم که دلیل به تعویق افتادن ازدواجشان مخالفت مادرشوهر آیندهشان بود که با انجام تکنیکهای خاص و مهارتهای ارتباطی که روانشناسان ما در اختیارشان قرار دادند توانستند بعد از مدتها این چالش را به خوبی پشت سر بگذارند. روانشناسان مجرب ما در همیار عشق با ارائه راهکارهایی منحصر به فرد که کاملا مختص ارتباط عاطفی شما و عشقتان است به شما در راه رسیدن به هدفتان کمک میکنند. برای کسب اطلاعات بیشتر و رزرو نوبت مشاوره میتوانید با شماره 02122024728 با ما در ارتباط باشید.
پسر برای راضی کردن مادر چه کارهایی باید انجام دهد ؟
در این بخش مخاطب ما پسرانی هستند که مادرانشان با ازدواج آنها مخالفت میکنند. ما سعی کردیم تا در این بخش راهکارهایی را به آنها ارائه دهیم تا بتوانند خیلی راحت موافقت و رضایت مادرشان را جلب کنند. پس اگر این بخش را میخوانید میتوانید آن را با پسر مورد علاقهتان درمیان بگذارید تا او بهتر و راحتتر بتواند این موقعیت دشوار را مدیریت کند.
دلایل مخالفت او را بررسی کنید
یکی از مهمترین کارهایی که قبل از هرچیز باید انجام دهید این است که دلایل مخالفت مادرتان را با این ازدواج پیدا کنید و متناسب با آن به دنبال راه حل باشید. بهترین کار در این شرایط این است که خودتان را جای مادرتان بگذارید و ببینید از نظر او چه دلایلی برای این مخالفت وجود دارد؟ شما با پیدا کردن این دلایل راحتتر میتوانید برای گام بعد یعنی گفتگو با مادرتان اقدام کنید.
یادتان باشد که شاید گاهی اوقات دلایل مخالفت مادر شما کاملا منطقی باشد و شخص مورد نظر شما از لحاظ شخصیتی و فرهنگی تناسب زیادی با شما نداشته باشد. پس بهتر است قبل از هر چیز به طور قطعی از تناسب شخصیتی، فرهنگی، اجتماعی، تحصیلی و … خود با دختر مورد علاقهتان مطمئن شوید و سپس موضوع را با مادر خود مطرح کنید. چراکه تکنیکهایی که در ادامه گفته میشود تنها درصورتی به کار شما میآیند که از تصمیم خود به صورت قطعی مطمئن باشید.
با مادرتان حرف بزنید و به حرفهایش گوش بدهید
حتما بخوانید: طلسم راضی شدن خانواده دختر یا پسر برای ازدواج
رابطهتان را مخفی نگه ندارید
مخفی نگه داشتن رابطهتان به این معنا است که از این رابطه یا نامزدتان خجالت میکشید. بدانید که ماه همیشه پشت ابر نمیماند و وقتی رازتان برملا شود، تمام اعضاء خانواده از دست هر دو نفرتان ناراحت و عصبانی خواهند شد. اطمینان حاصل کنید که هر دو بر سر سازشها و ازخودگذشتگیهای لازم برای زندگی مشترک به توافق رسیدهاید. مطمئن شوید که از این رابطه مطمئن هستید. معرفی کردن نامزدتان به خانوادهتان و تلاش برای جلب رضایت آنها وقتی رابطهتان پایدار نباشد، هیچ فایدهای ندارد.
انتقاد را با انتقاد جواب ندهید
ارزشها، سنتها و احساسات مادرتان کمک کرده است تا به انسانی که امروز هستید، تبدیل شوید. مادرتان سالها است که راهنمای خانواده بوده است و نقش محوری در هویت خانوادهتان دارد. کنار گذاشتن تاریخچه خانوادگی کمکی به شما نمیکند و به هیچ وجه کار درست و شرافتمندانهای نیست. مهربان و دلسوز باشید. نسل مسنتر به نظرات و دیدگاههایش پایبند است، چون این نظرات به آنها کمک میکند که در این دنیای در حال تغییر احساس امنیت و آرامش کنند. مسلماً نیت مادرتان خیر است. پس به مادرتان بفهمانید که برای گذشته و تمام کارهایی که برایتان انجام داده است، ارزش قائلید و به خاطر تمام این سالها قدردان او هستید، اما در عین حال عضوی از یک جامعه جهانی هستید که شامل افرادی با سبک زندگیهای دیگر میشود.
از عشقتان استفاده نکنید
عادلانه نیست که برای اثبات حرفتان، درس دادن به مادرتان یا متحد پیدا کردن برای خودتان در نبردی که با مادرتان بر سر تفاوت مذهبی، قومیتی یا جایگاه اجتماعی دارید، از عشقتان به عنوان سرباز پیادهنظام استفاده کنید. درست است که وقتی عشقتان را در کنارتان دارید، احساس دلگرمی بیشتری در این نبرد پیدا میکنید، اما ایده “ما در برابر آنها” بنیان محکمی برای یک رابطه پایدار نیست. پس صفآرایی را کنار بگذارید و انگیزههایتان را مشخص کنید. پیش از هر چیز اطمینان حاصل کنید که عشقتان را به خاطر خودش و به همین شکلی که هست، دوست دارید، نه به این خاطر که عاشق ماجرا و هیجان هستید و میخواهید که با انتخاب فردی با پیشینه خانوادگی کاملاً متفاوت طعم هیجان را بچشید.
به مادرتان اجازه بدهید تا عشقتان را بهتر بشناسد
اگر فکر میکنید که معاشرت بیشتر باعث میشود که مادرتان با نامزدتان خودمانی شود و بفهمد که چرا اینقدر دوستش دارید، فرصتهای مناسبی را برای دیدار آنها ایجاد کنید؛ مثلاً هر دو را به شام دعوت کنید یا همراه با هم در رخدادهایی مانند کنسرت یا جشنهای مختلف شرکت کنید. نامزدتان را تشویق کنید که درباره خاطرات دوران کودکی، رویاها و اهدافش حرف بزند تا به این ترتیب والدینتان او را بهتر بشناسند. وقتی والدینتان شما دو نفر را در کنار هم ببینند و متوجه شوند که چقدر یکدیگر را دوست دارید، متقاعد میشوند که نامزدتان میتواند همسر متعهدی برایتان باشد و از شما در زندگی حمایت کند. به این ترتیب مادرتان در نهایت فرزند جدیدش را با آغوش باز در خانواده قبول میکند.
جانبداری نکنید
قرار نیست یا طرف عشقتان را بگیرید یا طرف مادرتان را؛ به خاطر بسپارید، در میدان جنگی نیستید که باید حتماً یک برنده و یک بازنده داشته باشد؛ بلکه میخواهید تصور افرادی را که دوستشان دارید، نسبت به هم تغییر بدهید تا به این ترتیب بتوانید خانوادهتان را گسترش بدهید. نهایت تلاشتان را بکنید تا دو طرف به سازش برسند، یکدیگر را درک کنند یا حداقل در نهایت احترام به این نتیجه برسند که با هم اتفاق نظر ندارند. وقتی درخواست یکی از دو طرف را رد میکنید، واضح و روشن به او بگویید که این کارتان به این معنا نیست که دیگر دوستش ندارید، اما مجبور شدهاید درخواستش را رد کنید، چون درخواستش با آن نوع خانوادهای که میخواهید تشکیل بدهید، سازگاری ندارد. شبکههای اجتماعی و سریع و راحت شدن سفرهای طولانی باعث شده است که دنیایمان کوچکتر بشود و به این ترتیب هر روز دخترها و پسرهای بیشتری عاشق افرادی میشوند که به نظر والدینشان به هیچ وجه مناسب ازدواج نیستند. کنار آمدن با این شرایط برای همه سخت است. پافشاری بیجا و لجوجانه عواقب ناخوشایند درازمدتی را به دنبال دارد که به همه آسیب میزند.
به مادرتان بگویید که چقدر دوستش دارید
احتمالا یکی از دلایل مهم مخالفت مادرتان با ازدواج شما، ترس از دست دادنتان است. بسیاری از مادرها تصور میکنند که با ازدواج پسرشان دیگر عشق و وابستگی او را از دست میدهند و او به قدری وابسته همسرش میشود که مادرش را فراموش میکند. پس بهتر است به مادرتان یادآوری کنید که حتی باوجود مخالفت او با تصمیم شما باز هم عاشقش هستید و همیشه عاشقش میمانید. با این کار بسیاری از نگرانیهای او را کمتر میکنید.
درک کنید که زمان میبرد تا مادرتان به این ازدواج راضی شود
مادرتان برای این که به این ازدواج رضایت بدهد، باید غرورش را زیر پا بگذارد و بر احساس ناامیدیش غلبه کند. مادرتان فکر میکند پسرش در حال انجام دادن کاری است که قلبش را میشکند، پس خودتان را به جای مادرتان بگذارید و سعی کنید که شدت درد و اندوهش را درک کنید. صبر فضیلتی است که کمک میکند تا بر قاطعیت و سرسختی مادرتان غلبه کنید و به وصال معشوق برسید.
یک یا دو نفر حامی در میان خانواده برای خود پیدا کنید
البته مراقب باشید که کار را به صفآرایی نکشانید و تفرقه در خانواده ایجاد نکنید. فقط به اعضای خانوادهتان بفهمانید که خوشحال میشوید اگر از ازدواجتان با فردی که دوستش دارید، حمایت کنند. انتخاب با آنها است که برای محقق ساختن رویایتان از شما حمایت کنند؛ درهر حال حمایت آنها از شما و همسر آیندهتان باعث میشود که مادرتان عادلانهتر و بیطرفانهتر درباره نگرانیها و مخالفتهایش فکر کند. اگر فردی که مادرتان به او اعتماد دارد، به طور سربسته با او درباره این ازدواج حرف بزند، ممکن است دل مادرتان نرم بشود. این فرد معتمد میتواند به دور از هیجاناتی که هنگام گفتگو بین شما و مادرتان اوج میگیرد، ویژگیهای خوب نامزدتان را به مادرتان نشان بدهد.
از مشاور کمک بگیرید
کمک گرفتن از یک شخص ثالث بیطرف، مانند مشاور خانواده و ازدواج یا یک روحانی میتواند به بهبود ارتباط شما با یکدیگر و یافتن راهحلهای عملی برای این اختلاف کمک کند. به علاوه مشاور میتواند فرآیند تشکیل دادن ساختار خانواده جدیدی را که شامل همسرتان نیز میشود، تسهیل کند.
روش دیگر این است که شما و همسر آیندهتان در جلسات مشاوره پیش از ازدواج شرکت کنید. این جلسات کمک میکند تا ترسها و نگرانیهایتان درباره زود ازدواج کردن، ازدواج کردن به دلایل اشتباه، ازدواج کردن در سن پایین یا ازدواج با فرد نامناسب از بین برود.
قطعا تصمیمی که شما و عشقتان برای آینده زندگی خود گرفتهاید پر از فراز و فرود است. سختیهایی که بعد از نهایی شدن تصمیمتان ایجاد میشوند اگرچه شیرین هستند اما قطعا خانوادههایتان را نیز تحت تاثیر قرار میدهد. پس بهتر است خودتان را برای این شرایط آماده کنید و از همین حالا برنامه ریزی برای این روز داشته باشید. اینکه چطور بعد از نهایی شدن تصمیمتان با خانواده همسر ارتباط برقرار کنید یکی از مهمترین چالش هایی است که روانشناسان همیار عشق پس از کسب تجربه های فراوان از کار با افرادی شبیه به شما، راه حل هایی برای حل این چالش ها در نظر دارند. جهت دریافت وقت مشاوره تلفنی و یا آنلاین با شماره 02122024728 در تماس باشید.
محکم پای تصمیم نهاییتان بایستید
به مادر و کل خانوادهتان بفهمانید که تصمیم آخرتان را گرفتهاید و مصمم هستید که با نامزدتان ازدواج کنید. وقتی از تصمیمتان مطمئن شدید، تعلل نکنید و ازدواجتان را با لحنی شاد و امیدوار اعلام کنید. ابتدا با مادرتان به طور خصوصی صحبت کنید و به او بگویید که میخواهید تصمیمتان را به همه اعلام کنید. اگر مادرتان در این مرحله باز هم راضی نبود و مقاومت کرد، باید قاطع و مصمم پای حرفتان بایستید. سعی کنید بدون این که عصبانی بشوید به مادرتان بفهمانید که تحت هیچ شرایطی از تصمیمتان منصرف نمیشوید و اکنون دیگر زمان اعتراض کردن نیست. برای مثال با ملایمت و مهربانی به مادرتان بگویید: “مامان، میفهمم که نگرانی، اما منظورم رو واضح بهت گفتم. تمام حرفهات رو قبلاً شنیدم، اما نظرم عوض نشده. ما میخوایم ازدواج کنیم. ازت اجازه نمیگیرم، اما دوست دارم که دعای خیرت بدرقه راهمون باشه. امیدوارم بتونی برامون آرزوی خوشبختی کنی.”
برای آینده برنامهریزی کنید
اگر مادرتان حتی بعد از ازدواج هم همچنان همسرتان را دوست نداشت، باید حد و مرزهایی را در رابطه با مادرتان تعیین کنید تا مخالفت او با این ازدواج باعث اختلاف شما و همسرتان نشود. برای مثال با هم تصمیم بگیرید که آیا همسرتان باید در مهمانیهای خانوادگی شرکت کند یا همراه شما به دیدار والدینتان بیاید یا خیر. البته بهتر است اجازه ندهید که همسرتان از والدینتان فاصله بگیرد.
اگر قصد ازدواج با دختر موردعلاقهتان را دارید اما مادرتان راضی به این وصلت نیست، بهتر است قبل از هرچیز آرامش خود ر احفظ کنید و به مادرتان حق بدهید که نگران شما و آیندهتان باشد. اما اگر به طور قطعی از انتخاب خود مطمئن هستید و میدانید این دختر از لحاظ شخصیتی و فرهنگی با شما و خانوادهتان تناسب دارد میتوانید با اعتماد به نفس با مادرتان گفتگو کنید و دلایل خود را برای انتخاب خود بیان کنید. یادتان باشد که دلایل شما باید نشاندهنده بلوغ فکری شما باشد نه صرفا هیجانات زودگذر. رابطه خود را با دختر مورد علاقهتان بیش از حد مخفی نگه ندارید چون در صورت پی بردن خانوادهتان اوضاع خراب میشود. به هیچ عنوان با مادرتان سر ناسازگاری نگذارید چون با این کار به روحیه هردویتان آسیب میزنید. عشقتان را اصلا وارد این ماجرا نکنید و بیش از حد از او جانبداری نکنید. حضور او فقط در جلسه سه نفرهای که با هم ترتیب میدهید لازم است. در این جلسه به مادرتان اجازه میدهید تا عشقتان را بیشتر و بهتر بشناسد. برای راضی کردن مادرتان میتوانید از یک شخص مورد اعتماد در خانوادهتان کمک بگیرید. در غیر این صورت مراجعه به روانشناس بهترین گزینه است. پای تصمیمی که میگیرید بایستید و به مادرتان نشان دهید که به بلوغ فکری برای تصمیمگیری رسیدهاید. بعد از ازدواجتان نیز مرزهایی برای زندگی مشترک و زندگی خانوادگی خود در نظر بگیرید و عشقتان را نسبت به مادر و همسرتان به درستی مدیریت کنید.
پرسش و پاسخ کوتاه
آیدای عزیز سلام
وظیفه راضی کردن خانواده هر شخص برای ازدواج به عهده خود اوست که خوشبختانه به نظر میرسد شریک عاطفی شما این وظیفه را به عهده گرفته است. اینکه چطور باید با مادرشان صحبت کنند و از چه راهی وارد شوند کاملا به ویژگیها شرایط و خلق و خوی منحصر به فرد ایشان و خانوادهشان بستگی دارد و نباید با یک نسخه از پیش تعیین شده پیش بروید. بنابراین حما با یک مشاور صحبت کنید تا با دانستن جزئیاتی که خدمت شما عرض کردیم بتواند شما را راهنمایی کند.
دوست عزیز ابتدا باید از دلیل مخالفت ایشون ب خبر باشید. آیا ایشون دلایل منطقی برای مخالفت دارند؟ چقدر این دلایل قابل حل هستند؟ تا علت اصلی این مخالفت مشخص نباشه نمی شه به طور قطع نظر داد. توصیه می کنم حتما با یک مشاور صحبت کنید تا با جزئیات بیشتری این مورد رو بررسی کنن.
سلاممن الن حدوده شش ساله با یه پسر اشنام تو مجازی اشنا شدیم خیلی هم همو دوست داریم از خیلی لحاظ باهم تفاهم داریم پیشنهاد ازدواج هم گرفتم منتها مادرشون مخالف این ازدواج هس بخاطر اینکه فاصله شهرا زیاده راضی نمیشه من رو هم دیدن میدونه پسرش منو دوست داره
سلام عزیزم
کاش سن خودتون، اون آقا و شغل و موقعیت هر دوتون رو توضیح می دادی تا بهتر می تونستیم کمک کنیم و دلایل مخالفت مادر ایشون رو بررسی کنیم
لطفا این اطلاعات رو بنویسید
سلام من الان ۱۱ماه با یه اقایی در ارتباط هستم مادر و یکی از خواهر های این اقا کلا مخالف سرسخت هستن و میدونن که ما در ارتباط هستیم ولی بهشون اصرار میکنن که برن یکی از اقوامشون خواستگاری این اقا هم از احساسش انگار مطمئن نیست اخه وقتی حرف از ازدواج به زبان میارم میگه هرچی قسمت باشه توکل برخدا من الان نمیدونم چیکار کنم ایا ادامه این رابطه صحیح هست ممنون میشم جواب بدین
سلام دوست گرامی
ازدواج همراه با مخالفت سرسخت خانواده، نکته بسیار مهمی است که نمیتوان از آن به سادگی گذشت.
ادامه این رابطه تا زمانی به صلاح شماست که اولاً طرف مقابل شما تکلیف روشنی داشته باشد و دوماً علت مخالفت خانواده دقیقا مورد بررسی قرار بگیرد. در غیراین صورت ادامه رابطه به صلاح شما نیست.
مشاوره پیش از ازدواج توصیه میشود.
باسلام.سه سال و4ماه هستش که باپسری اشناشدم وبعدازچندماه شناخت تصمیم به ازدواج گرفتیم البته طی این مدت هم شناخت نسبت بهم بدست اوردیم وقتی موضوع روبه خانوادشون گفتن مخالفت کردن دلیل اولشون اون موقع خدمت بودالان که خدمت رفته دلیل جدیدشون این شده که چون فلانی ازین قومیت بوده و ادم خوبی نبوده حتما ایناهم ادم خوبی نیستن یعنی یکجورایی دید بد پیدا کردن مادرشون یکبار بامن صحبت کردن ومن هم کاملا توضیح دادم که من به هیچ وجه مشکلی باقومیت ایشون ندارم واین موضوع برام ملاک انتخابم نیست وتاحدودی هم خودشون ازرفتار وصحبت من رضایت داشتن تاچندوقت پیش گفتن که شماره تلفن میخوان با خانواده من صحبت کنن منم به نامزدم گفتم که یکسری حرفا نباید گفته بشه به خانوادم چون مطمئنا رونظرشون تاثیرمنفی میذاره یکی اینکه خانواده من توی روابط دخترپسر حتی اگربه قصدازدواج باشه بشدت حساسن و اون رو بد میدونن واینکه دوست ندارم مادرش بگن که ما ناراضی هستیم البته من به خانوادم گفتم که پدرشون به این دلیل ناراضی بودن اما دیگه لزومی نداره مادرشم اینو دوباره تکرارکنه بعدازینکه به مادرش گفت اینارو مادرشون هم گفته محاله چیزی که توبخوای بشه واصلادیگه زنگ نمیزنم سوالم اینه چطورمیشه راضیشون کرد چون همیشه تالحظه اخرخوب پیش میره یک دفعه مادرش عقب میکشه
سلام دوست گرامی
مدت زمان زیادی در این رابطه بودید و همین مساله ممکن است باعث شده باشد که نتوانتید به صورت دقیق به این رابطه نگاه کنید. چون تفاوتهای فرهنگی و قومیتی میتوانند منجر به اتفاقات و فشار روی زوجین شود.
همین مساله که نباید یک سری مسائل را مطرح کنند، نشانه اختلاف است.
پیش از هرگونه تصمیم جدی، به مشاور پیش از ازدواج مراجعه کنید.
سلام منو عشقم الان یکساله باهم بودیم خیلی باهم دیگه تفاهم داریم و علاقه زیادی ولی متاسفانه مادر پسر موافق نیست میگه عروس خودمو خودم انتخاب میکنم هردفعهی یه بهانهی میاره و من ۲۲سالمه و عشقم دوسال ازخودم کوچیتکره .عشقم همه تلاششو کرد ولی بازم فایدهی نداشت ب هردری رو زد بسته بود الان هردومون داغون و پریشونم.ومن بخاطرش همه خواستگارا رو رد میکنم.و وسر دوراهییم میگم باصبر کردن وتوکل برخداشاید برسیم بهم
سلام. مطمئنا برای جلب رضایت خانوادهها باید تلاش و صبر کرد ولی این صبر کردن نباید خیلی هم طولانی مدت بشه. برای جلب رضایت خانواده طرف مقابل شما نقش پررنگی داره و باید با صحبت با یک مشاور و بررسی شرایط خانوادهاش راههای صحیح جلب رضایت رو به دست بیاره. بنابراین باید انگیزه قوی داشته باشه و از طرفی نخواد خانوادهاش رو هم مجبور کنه. چون اگر خانواده به اجبار شما رو به عنوان عروسشون بپذیرن، بعدا مشکلات زیادی براتون به وجود میاد.
سلام میخواستم بپرسم پسری ک خونوادش ب شدت با دوستی قبل ازدواج مخالفن چجوری باید راضیشون کنه؟
و ترس از مقابله کردن و مواجه شدن باهاشو چجوری باید کنترل کنه؟
ترس هایی ک تو بچگی از خونوادش داشته ب خاطر ایده ال گراییشون و الان ب شدت ترس از مقابله با خونوادش داره..
لطفا راهنمایی کنین
سلام دوست گرامی
به نظر میرسد شخصی ک انتخاب کردید، مشکلات و ترسهای فراوانی برای شروع یک ارتباط عاطفی داشته باشد!
شما مسئول تغییر دادن او نیستید و به امید تغییر کردن او نیز نمیتوانید وارد رابطه شوید یا منتظر باشید.
به او پیشنهاد دهید تا برای رفع این ترسهای متعدد به مشاور مراجعه کند تا بتواند دلیل و ریشه این ترسها و علت مخالفت خانوادهاش با رابطه را متوجه شود.