همسریابی اینترنتی

تبیان، تنها سایت همسریابی اینترنتی دارای مجوز در ایران

تاریخ آخرین بروزرسانی :

اشتراک گذاری

فیسبوک
تلگرام
توییتر
واتساپ

در کدام زمینه می‌تونیم کمکتون کنیم؟

رزرو نوبت مشاوره

مشاوره روانشناسی برای

ایرانیان خارج از کشور

مشاوره

02122024728
رزرو نوبت

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

عضویت در خبرنامه

تبیان، تنها سایت همسریابی اینترنتی دارای مجوز در ایران

امروزه بدلیل پیشرفت تکنولوژی و استفاده زیاد مردم از اینترنت، همه ترجیح می‌دهند تا کارهای خود را آنلاین انجام دهند؛ از پرداخت قبوض و سفارش لباس و خرید خانه و غذا گرفته تا انتخاب همسر. گرایش به اینترنتی انجام دادن کار‌ها در کشورهای غربی رواج بیشتری دارد و بدلیل نوع فرهنگ این کشورها انتخاب همسر آینده از طریق اینترنت یا همسریابی اینترنتی نیز چیز عجیب و غریبی به نظر نمی‌رسد. اما از آنجایی که اغلب در کشور ما الگو برداری بدون اصول صحیح از فرهنگ غرب اتفاق می‌افتد، قبل از فرهنگ سازی افراد ناگهان وارد دنیایی می‌شوند که ظرفیت ورود به آن را ندشتند، در نتیجه چیزی که تصور می شد بسیار کارآمد باشد تبدیل به دغدغه‌ای برای آنها می‌شود.

کسانی که تا دیروز به شیوه سنتی ازدواج می‌کردند اکنون وارد دنیایی می‌شوند که پر از دختر‌ها و پسرهایی است که می‌توانند از بین آنها زن یا شوهر خود را انتخاب کنند. درمیان این افراد شاید کسانی هم باشند که به هر دلیلی از این سایت‌ها بهترین استفاده را کرده و کمترین آسیب را از آن ببینند. امروزه در ایران سایت همسان گزینی تبیان تنها سایت همسریابی اینترنتی دارای مجوز در ایران می باشد..

سایت‌های همسریابی از کجا پیدا شدند؟


با بیشتر شدن استفاده افراد از فضای مجازی و بالا رفتن سن ازدواج به دلیل شرایط نامناسب اقتصادی و تغییر ملاک‌‌های دختران و پسران نسبت به ازدواج، بسیاری از افراد به این فکر افتادند که چطور می‌توانند با استفاده از سادگی جوانان از این راه کسب درآمد کنند. شاید بگویید نه! بسیاری از این سایت ها 100% رایگان هستند و بابت خدماتی که ارائه می‌کنند پولی دریافت نمی‌کنند. ما از شما سوال می‌کنیم: چطور ممکن است که یک عده فقط برای رضای خدا سایتی را راه اندازی کرده و با خرج هزینه‌های زیاد برای تبلغات آن رایگان کاری انجام دهند؟ خوشبخت شدن یا نشدن شما چه سودی به حال آنها دارد؟ مراجعان زیادی داشتیم که مانند شما با تصور رایگان بودن این سایت‌ها اقدام به ثبت نام کردند و بعدها به بهانه‌های مختلف مثل کلاس مشاوره، جزوه و قطعی کردن ارتباطشان با شخص مورد نظر مجبور به پرداخت هزینه‌های سنگین شدند. حتی شما برای عضو شدن در این کانال‌های تلگرامی و صفحات اینستاگرام نیز باید ابتدا هزینه‌ای پرداخت کنید. بهتر است بدانید که اغلب سایت‌های همسریابی در ایران با مجوز فعالیت نمی‌کند و در سایت پلیس مبارزه با جرائم اینترنتی تنها اسم یک سایت همسریابی مجاز آورده شده است.

معایب همسریابی اینترنتی


ما به هیچ عنوان قصد بدنام کردن سایت‌های همسریابی و مانع شدن از خوشبختی شما را نداریم. اما در این مقاله هدفمان کمک به شما برای گرفتن بهترین تصمیم است. همسریابی اینترنتی نیز مانند هر پدیده نو ظهور دیگری قطعا معایب و مزایایی دارد. با در نظر گرفتن شرایط خودتان و بررسی این پیامدها بهترین تصمیم را برای خود بگیرید.

سایت‌های همسرداری، چت روم‌های داخلی

در گذشته جوانان، عضو اتاق‌های گفتگوی خارجی می‌شدند که در کشور ما غیر‌مجاز بود و بعد از کمتر شدن استفاده از آنها، چت روم‌های داخلی شروع به فعالیت کردند، ولی چون طرفدار زیادی نداشتند، بعد از مدتی فراموش شدند. امروزه آنچه بیشتر در سایت‌های همسریابی اتفاق می‌افتد، پیدا کردن دوست است تا انتخاب همسر. مقصر هم سایت‌های همسریابی نیستند؛ بلکه علت اصلی، ضعف فرهنگی و پایین بودن آگاهی افراد در استفاده از این شبکه‌ها، سایت‌ها و کانال های تلگرامی است. اغلب قربانیان آن هم دخترانی هستند که با قصد ازدواج وارد می‌شوند ولی آن چه عایدشان می‌شود یکسری پیشنهادات دوستی بی حاصل است.

  باج گیری و باج دهی عاطفی (دلایل، نشانه‌ها و درمان)

زمانیکه افراد با هدف پیدا کردن دوست عضو این سایت‌ها می‌شوند به این معنا است که خودشان نیز به این سایت‌ها برای پیدا کردن همسر اعتماد نکرده‌اند و ترجیح می‌دهند همسرشان را در در دنیای واقعی انتخاب کنند. ولی به هرحال ما معتقدیم که ماهیت چنین سایت‌هایی به هیچ عنوان دچار مشکل نیست، بلکه تنها مسئله‌ای که باید به آن توجه کرد آماده سازی مردم برای پذیرش و استفاده صحیح از این ابزارها است.

متقاضیان همسریابی چقدر واقعی هستند؟

در ادامه صحبت‌های بخش قبل، از آنجایکه بسیاری از افراد با هدف دوستی وارد سایت‌های همسریابی می‌شوند، مشخصات درستی از خودشان ارائه نمی‌کنند، برای مثال نه اسم و سن درستشان را می‌گویند نه عکس واقعی خودشان را روی پروفایل خود می‌گذارند. همین باعث می‌شود تا حتی اگر دوستی یا ازدواج اتفاق افتاد زن و مرد اولین دروغ زندگیشان را به هم گفته باشند و بذر بی‌اعتمادی را در رابطه‌شان بپاشند.

دسترسی بالا به افراد مختلف در سایت‌های همسریابی

زمانیکه افراد وارد سایت‌های همسریابی می‌شوند همزمان ممکن است با چندین نفر آشنا شوند که این موضوع می‌تواند برای افراد کمی گیج کننده باشد. زمانیکه افراد برنامه مشخصی برای آینده ازدواج خود نداشته باشند معمولا مثل مغازه لباس فروشی باید مورد‌های مختلف را امتحان کرده و یکی را انتخاب کنند.

پایین بودن احتمال شناخت صحیح درسایت‌های همسریابی

زمانیکه افراد با هویت‌های جعلی وارد سایت‌های همسریابی می‌شوند، احتمال اینکه به شناخت مناسب و دقیقی از هم برای ازدواج برسند بسیار کم است و این بنظر، یکی از مهم‌ترین ضعف‌های چنین آشنایی است زیرا اساس هر رابطه‌ای اعتماد و شناخت صحیح است. پس زمانیکه چنین اصل به این مهمی رعایت نمی‌شود چطور می توانیم انتظار داشته باشیم که این ازدواج به موفقیت برسد؟

عدم دسترسی به رفتارهای غیر‌کلامی و زبان بدن

یکی دیگر از ضعف‌های اساسی در سایت‌های همسریابی، نداشتن تعامل رو در رو با کسی است که قصد آشنایی با او را داریم. زبان بدن اطلاعات زیادی درباره شخصیت طرف مقابل به شما می‌دهد که از طریق اینترنت فهم آن بسیار دشوار است. نحوه نشستن، نوع نگاه کردن، حرکات دست و حتی نوع پوشش از جمله مواردی هستند که شما نمی‌توانید به آنها دسترسی داشته باشید. برای مثال شما همیشه دوست داشتید که در اولین برخورد با مرد یا زن رویاهاتان بهترین لباستان را بپوشید و او را هم همینطور آراسته و شیک ببنید اما در عمل چنین چیزی رخ نداد و اکنون هر دو با لباس راحتی روی کاناپه دراز کشیدید و درحال چت کردن هستید.

بین صحبت گاهی خمیازه‌ای هم می‌کشید با یک عذرخواهی صحبت را قطع کرده و به تخت خوابتان می‌روید!!! چنین چیزی به نظر برای کسانی که قصد ازدواج با هم را دارند شاید جالب و شایسته نباشد. اما اگر ماجرا دوستی بود قطعا چنین سخت گیری‌هایی لازم نبود.

پایین بودن میزان اعتماد در همسریابی اینترنتی

همانطور که گفته شد، اساس شکل گیری یک رابطه اعتماد است. اما این اصل شاید در همسریابی‌های اینترنتی رعایت نشود. یعنی بعد از ازدواج زن و مرد هر دو از روی کنجکاوی مدام از هم سوال می‌کنند که خب غیر از من دیگر با چه کسی صحبت کردی؟ آیا عکست را هم برایش فرستادی؟ باهم بیرون هم رفته‌اید؟ یا اینکه چقدر با هم تلفنی صحبت می کردید؟ احتمالا تمام این تردیدها بعد از چنین ازدواج‌هایی دیده خواهد شد. پس به عنوان یک زنگ خطر مهم به آن توجه کنید.

  اشتباهات رایج زنان در رابطه عاطفی (اشتباهات رابطه عاشقانه)

مزایای انتخاب همسر از طریق سایت‌های همسریابی معتبر


نداشتن مورد مناسب برای ازدواج

یکی از مهم‌ترین پیامدهای مثبت ایجاد چنین سایت‌های معتبری، البته در صورت بسترسازی صحیح، فراهم شدن شرایط ازدواج برای کسانی است که شرایط حداقلی ازدواج را دارند. پسری را در نظر بگیرید که خانواده‌اش را در جریان یک حادثه از دست داده و کسی را ندارد که بتواند برای او دختر مناسبی را پیدا کند و خودش هم اهل دوستی و پیشنهاد دادن به دخترها نیست. شغل مناسب دارد و می‌تواند از پس هزینه‌های زندگی بربیاید فقط کسی را احتیاج دارد که بتواند همراه او برای ادامه مسیر زندگی‌اش باشد. یا دختری که بدلیل شغل پدرش از شهر خود به یک استان کوچک مهاجرت کرده‌اند و اینجا کسی را نمی‌شناسند تا مورد مناسب برای خواستگاری به آنها معرفی کند.

دانشگاه نرفته و روابط اجتماعی گسترده‌ای هم ندارد. اینها دو مورد از افرادی بودند که شاید یک سایت همسر یابی معتبر بتواند به آنها برای پیدا کردن مورد مناسبشان کمک کند. البته این را هم باید به یاد داشته باشید که افراد باید ابتدا تا جایی که می‌توانند موانع را برطرف کنند و اگر دیدند که شرایط به گونه‌ای است که کاملا از دسترس آنها خارج است از طریق یک سایت همسریابی معتبر اقدام نمایند.

حق انتخاب بالا در سایت‌های همسریابی

بالا بودن میزان دسترسی به موردهای مختلف علیرغم معایبی که دارد، برای کسانی که قصدشان از عضویت در این سایت‌ها واقعا ازدواج است می‌تواند گزینه خوبی باشد. مسلما پسری که در مثال قبل درباره او صحبت کردیم نمی‌تواند با اولین کسی که به او معرفی می‌شود ازدواج کند. باید دختران مختلف را ببیند و با آنها آشنا شود. همانطور که خواستگاری رفتن همزمان در یک روز کار درستی نیست. پیشنهاد ما به شما این است که اگر تصمیم گرفتید از طریق اینترنت مورد ازدواج خود را پیدا کنید، بهتر است ابتدا با دو نفر در یک هفته صحبت کنید و به یاد داشته باشید زیاده روی در این زمینه کار درستی نیست.

نکاتی که قبل از اقدام به همسریابی اینترنتی باید به یاد داشته باشید


• از مجاز بودن سایت مورد نظرتان مطمئن شوید.
• به هزینه‌ها و تعرفه‌ها حتما نگاه کنید و مطمئن شوید که سایت نشان اطمینان پرداخت داشته باشد.
ملاک‌ها و معیارهای خود (سن، تحصیلات، ظاهر، خانواده و …) را قبل از انتخاب بررسی کنید. ولی فکر نکنید که این سایت‌ها قرار است برای شما معجزه کنند و همسر رویایی شما را حاضر و آماده به شما بدهند.
• در طول یک هفته با ده نفر صحبت نکنید و سعی کنید انتخاب‌های محدود ولی در بازه زمان طولانی داشته باشید. هیچ عجله‌ای برای اینکار نیست.
• اطلاعات واقعی از خود بگذارید.
• به هیچ عنوان دروغ نگویید و سعی کنید هر سوالی را که از شما می‌پرسند با حقیقت پاسخ دهید.
• مرزهای خود را بشناسید. قرار نیست که چون در اینترنت با هم صحبت می‌کنید وارد حریم خصوصی یکدیگر بشوید. گرفتن اطلاعات خصوصی‌تر را به زمانی موکول کنید که قرار است ملاقات حضوری داشته باشید.
• اگر بعد از گذشت حداکثر یک ماه، متوجه شدید که شرایط دختر یا پسر مناسب شما است، با او قرار ملاقات حضوری بگذارید. طولانی شدن گفت و گوهای تلفنی یا پیامکی، رابطه شما را از مسیر اصلی خود منحرف می‌کند و باعث ایجاد وابستگی در شما می‌شود و خواه نا خواه رابطه آشنایی به قصد ازدواج تبدیل به دوستی می‌شود.
• جواب قطعی به کسی ندهید. دادن پاسخ قطعی منوط به زمانی است که خانواده‌ها هم در جریان قرار بگیرند. پس در اولین فرصت بعد از اینکه احساس کردید این شخص مناسب شما است خانواده‌های خود را در جریان بگذارید.
• اگر به هردلیلی احساس کردید که شخص مورد نظر شما بعد از گذشت چند وقت، از گفتن ماجرا به خانواده‌اش طفره می‌رود برای او یک بازه زمانی مشخص کنید. اگر در این بازه زمانی اقدامی صورت نداد ارتباط خود را با او قطع کنید.
• باز هم تاکید می‌کنیم که در انتخاب عجله نکرده و روی هر کسی هم سرمایه‌گذاری نکنید.

  چطور مرد موردعلاقه‌ام را پیدا کنم؟


یکی از جدیدترین روش‌هایی که کنجکاوی افراد را برای انتخاب همسر آینده شان برانگیخته؛ همسریابی از طریق سایت‌های اینترنتی است که مانند هر پدیده نوظهور دیگری معایب و مزایایی دارد. سایت‌های همسریابی بدلیل ناآگاهی افراد در استفاده از آنها تبدیل به چت روم‌هایی شده است که افراد بیشتر برای پیدا کردن سراغ آن می‌روند نه انتخاب همسر. این افراد اطلاعات دروغی و جعلی از خود می‌گذارند و صرفا برای سرگرمی و گذراندن اوقات فراغتشان در این سایت‌ها عضو می‌شوند. بدلیل دسترسی بالای افراد در انتخاب، افراد سودجویی که به قصدی غیر از ازدواج عضو سایت می‌شوند، ترغیب می‌شوند تا با افراد بیشتری آشنا شوند و آنها را گول بزنند. در این سایت‌ها بدلیل کمتر بودن ملاقات‌های حضوری احتمال رسیدن به شناخت کافی بسیار کم است و افراد نمی‌توانند رفتار‌های غیر‌کلامی و زبان بدن طرف مقابل را که نقش مهمی در شناخت او دارند را ببینند و اگر ازدواجی هم صورت بگیرد سطح اعتماد در آن رابطه احتمالا پایین خواهد بود.

اما در کنار تمام معایبی که این سایت‌های همسر یابی دارند دو مزیت اساسی را نیز شامل می‌شوند که در صورت ایجاد بسترهای مناسب در جامعه می‌تواند بسیار مفید باشد. این سایت‌ها می‌توانند فرصت خوبی را برای پسرانی که به هر دلیلی نمی توانند به خواستگاری بروند یا دخترانی که خواستگار ندارند اما شرایط ازدواج را دارا می‌باشند، ایجاد کنند. همچنین بدلیل امکان شناخت موارد مختلف کسانی که واقعا قصد ازدواج دارند می‌توانند از بین موارد موجود با رعایت اصول اخلاقی همسر آینده خود را انتخاب کنند.

پس چند نکته مهم را به خاطر داشته باشید: قبل از اقدام حتما از مجاز بودن سایت مورد نظر مطمئن شوید، هزینه‌های احتمالی آن را نیز برآورد کنید. دروغ نگویید و اطلاعات درستی از خود ارائه کنید، تا قطعی نشدن تصمیمتان به کسی امید واهی ندهید. رابطه اینترنتی خود را از یک ماه بیشتر نکنید. خانواده‌ها را در جریان بگذارید ولی اگر طرف مقابل از مطلع کردن خانواده‌اش مدام طفره رفت ارتباط خود را با او قطع کنید. وارد حریم خصوصی یکدیگر نشوید و به هیچ عنوان در انتخابتان شتاب نکنید. امیدواریم که با در نظر گرفتن تمام این موارد بتوانید بهترین تصمیم را برای زندگیتان بگیرید.

 

اشتراک گذاری مقاله

فیسبوک
تلگرام
توییتر
واتساپ

در کدام زمینه می‌تونیم کمکتون کنیم؟

رزرو نوبت مشاوره

مشاوره روانشناسی برای

ایرانیان خارج از کشور

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

عضویت در خبرنامه

پرسش و پاسخ کوتاه

برای پرسش و پاسخ کوتاه سوال خود را از طریق فرم زیر مطرح کنید. پاسخ، زیر این مقاله در سایت منتشر می شود و به ایمیلتان هم ارسال خواهد شد. برای گرفتن نوبت و مشاهده شرایط مشاوره و گفتگوی آنلاین یا تلفنی با مشاورین روانشناس رادیو عشق اینجا کلیک کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

مقالات مرتبط