چطور برای ازدواج پسر خوب پیدا کنیم؟

تاریخ آخرین بروزرسانی :

اشتراک گذاری

فیسبوک
تلگرام
توییتر
واتساپ

در کدام زمینه می‌تونیم کمکتون کنیم؟

رزرو نوبت مشاوره

مشاوره روانشناسی برای

ایرانیان خارج از کشور

مشاوره

02122024728
رزرو نوبت

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

عضویت در خبرنامه

چطور برای ازدواج پسر خوب پیدا کنیم؟

در گذشته بیشتر رسم بر این بود که دختران منتظر بمانند تا خواستگاری در خانه آنها را بزند یا اینکه به واسطه معرف به خواستگار معرفی‌شوند؛ اما امروزه همه چیز تغییرکرده و دختران می‌توانند خودشان در انتخاب همسر آینده‌شان نقش داشته باشند. پیدا کردن پسر به قصد ازدواج یکی از راه‌هایی است که برخی برای انتخاب همسر آینده از آن استفاده‌می‌کنند تا از این طریق هم بتوانند با فرد مورد نظر بیشتر آشنا شوند و هم اینکه بتوانند خودشان انتخاب کننده باشند نه انتخاب‌شونده. در ادامه روش‌هایی را که می‌توانید از طریق آن پسر مورد نظر خود را به قصد ازدواج پیدا و جذب‌کنید (لینک به روش‌های عاشق‌کردن پسر) به شما معرفی‌می‌کنیم.
در این مقاله، آنچه با عنوان دوستی دختر و پسر آورده‌می‌شود به معنای هر رابطه‌ای است که به قصد ازدواج و با نظارت والدین ایجاد شده است. هدف ما در استفاده از این واژه نیز صرفا ملموس‌تر شدن مبحث برای خوانندگان است، زیرا بیشتر مراجعان ما نیز هنگام بیان مشکل خود در استفاده از این واژه احساس راحتی می‌کنند.

خود‌شناسی و تعیین معیارها و ملاک‌های خود برای پیدا‌کردن پسر

قبل از این که درباره راهکارهای عملی پیدا‌کردن پسر به قصد ازدواج صحبت‌کنیم، بهتر است بدانید که در ابتدا شما باید درک درستی از معیارها و ملاک‌های خود داشته باشید و صرفا برای اینکه ازدواج‌کنید با کسی وارد رابطه‌نشوید. به این سوال‌ها پاسخ‌دهید: چقدر خودتان را می‌شناسید؟ چه کسی هستید و از زندگی چه می‌خواهید؟ شما باید در ابتدا لیستی از ویژگی‌های مثبت و منفی خود تهیه‌کرده و اهداف کوتاه و بلند مدت خود را مشخص‌کنید. خودشناسی یکی از مهم‌ترین مواردی است که شما قبل از وارد شدن به هر رابطه‌ای باید به آن دست پیدا کنید. بعد از این که فهمیدید هویت واقعیتان چیست و از زندگی چه می‌خواهید به دنبال پیداکردن ویژگی‌های کسی باشید که قرار است همسر و دوست شما در آینده باشد. این لیست شامل چند بخش می‌شود. بخش اول تمام ملاک‌ها و ویژگی‌هایی است که شریک زندگی شما باید حتما آنها را دارا باشد، یعنی در صورتی که آن ملاک‌ها را نداشته باشد شما حتما آن شخص را رد‌می‌کنید. بخش دوم نیز شامل تمام معیارهایی می‌شود که شما با کمی اغماض می‌توانید آنها را نادیده بگیرید، یعنی خط قرمز شما نیستند و شما می‌توانید درباره آنها با شریک زندگی آینده‌تان صحبت‌کنید. بعد از این مرحله نیز که تمام ملاک‌های خود را یادداشت‌کردید و خوب درباره آن فکر‌کردید می‌توانید سراغ راهکارهای عملی پیدا کردن پسر به قصد ازدواج باشید.

راهکارهای پیدا کردن پسر مناسب برای ازدواج

از دوستان و آشنایان خود کمک بگیرید

گاهی‌اوقات کمک‌گرفتن از دیگران می‌تواند شما را زودتر به نتیجه دلخواهتان برساند. احتمالا دوستان و همکاران شما پسرانی را در اطراف خود می‌شناسند که قصد آشنایی و دوستی برای ازدواج را دارند. شما می‌توانید با افرادی که بیشتر صمیمی هستید صحبت‌کنید و ملاک‌ها و شرایط خود را با آنها در میان بگذارید و از آنها بخواهید در صورتی که شخصی با این ویژگی‌ها را پیدا کردند شما را به هم معرفی‌کنند.

دامنه روابط اجتماعی خود را در اینستاگرام گسترش‌دهید

یکی دیگر از راه‌هایی که می‌تواند به شما کمک‌کند فعالیت در شبکه‌های اجتماعی است. شما می‌توانید در آنجا عضو شوید و شروع به فعالیت‌کنید. صفحه‌ای برای خود ایجاد‌کنید و تمام علاقه‌مندی‌های خود را در آن با دیگران به اشتراک بگذارید. احتمالا پسرانی که از صفحه شما بازدید می‌کنند در صورتیکه علائق مشترکی با شما داشته باشند درخواست می‌کنند تا شما را در اینستاگرام دنبال کنند. از این طریق می‌توانید پسر مورد نظر خود را پیدا کنید و باب گفتگو را با او باز کنید. البته به یاد داشته باشید بیش از اندازه وقت خود را در فضای مجازی سپری‌نکنید چرا که در کنار اعتیاد آور بودن می‌تواند زندگی شما را به شدت مختل‌کند. همچنین در انتخابتان نیز بسیار دقت‌کنید چرا که اینستاگرام بدلیل بالابودن تعداد کاربرانش می‌تواند بسیار گمراه کننده باشد.

در فعالیت‌های اجتماعی بیشتر شرکت‌کنید


همانطور که گفته شد شما قبل از پیدا‌کردن پسر باید درک درستی از علائق و خواسته‌های خود داشته باشید تا بتوانید فرد مناسب خود را پیدا‌کنید؛ برای مثال شما همیشه به شرکت در گروه‌های داوطلبانه و خیرخواهانه علاقه داشته‌اید و تصمیم دارید بعد از ازدواج نیز بیشتر به آن بپردازید. خب اکنون شما می‌توانید از همین فرصت برای پیداکردن پسر مناسبتان نیز استفاده‌کنید. احتمالا پسرانی هم که در چنین جلساتی ملاقات می‌کنید افرادی هستند که با شما سلیقه مشترکی‌دارند و می‌توانید درباره آشنایی با آنها فکر‌کنید. پس عضویت در گروه‌های داوطلبانه، شرکت در ورزش‌های دسته جمعی، تورهای مسافرتی و… می‌تواند زمینه‌ای را برای آشنایی شما با پسران بیشتری فراهم‌کند.

  چرا روابطم دووم نداره؟

فعالیت‌هایی که همیشه دوست‌داشتید انجام دهید را دنبال کنید

شاید شما همیشه آرزو داشتید که بتوانید ساز بزنید، انگلیسی صحبت‌کنید، یا اسب سواری یاد بگیرید یا خیلی آرزوهای دیگری که در ذهن هر فردی متفاوت است. پس اگر تاکنون برای شرکت در این کلاس‌ها تنبلی می‌کردید اکنون بهترین زمان برای ثبت نام‌کردن در هر کلاسی است که دوست دارید. هر چقدر که شما از لحاظ اجتماعی فعال‌تر و با مهارت‌‌تر باشید خیلی راحت‌تر می‌توانید پسری برای ازدواج پیدا کنید. چه بسا که از طریق شرکت در این کلاس‌ها می‌توانید زمینه را برای گفت‌و‌گو با همکلاسی‌های پسر خود ایجاد کنید. البته این منظور ما این نیست که همه پس انداز خود را صرف شرکت در کلاس‌های مختلف بکنید، بلکه منظورمان این است که شرکت در کلاس‌هایی که به آن علاقه دارید می‌تواند شما را به هدف نزدیک‌کند مخصوصا اگر همکلاسی‌های پسر هم داشته باشید.

اگر دانشجو هستید سعی کنید در کلاس‌های مشترک بیشتر فعال باشید

همکلاسی‌های شما در دانشگاه نیز می‌توانند گزینه خوبی برای پیداکردن پسر مناسب ازدواج باشند. با رعایت نکاتی می‌توانید آن‌ها را جذب خود کنید. به طور کلی فعالیت اجتماعی و توانایی بالا در برقراری ارتباط با دیگران یکی از فاکتورهای مهم سلامت روان است. اما در این بخش منظور ما از فعالیت بیشتر زمانی است که شما در جمعی قرار دارید که پسرانی هم در آن جمع حضور دارند و از این طریق می‌خواهید به طرزی جسارت و اعتماد بنفس خود را به آنها نشان دهید. یکی از جمع‌ها می‌تواند کلاس درس شما در دانشگاه باشد که پسران هم رشته و تا حدودی هم سن و هم فکر شما در آن حضور دارند شما می‌توانید از این فرصت طلایی استفاده‌کنید و دوست پسر مورد نظر خودتان را پیداکنید. اما قبل از این کار به چند نکته مهم توجه‌کنید.

اعتماد بنفس داشته باشید و این اعتماد بنفس را در خود نشان‌دهید

دخترانی که اعتماد بنفس بالایی دارند معمولا جذاب‌تر بنظر می‌رسند. پسرها هم معمولا از دختران با اعتماد بنفس بیشتر خوششان می‌آید.
در ادامه روش‌هایی را به شما معرفی‌می‌کنیم که می‌توانید به کمک آنها اعتماد بنفس خود را افزایش‌دهید و توانایی خود در پیداکردن دوست‌پسر را بالاببرید:
• در آیینه به خود لبخند بزنید. هر بار که تصویر خود را در آیینه می‌بینید به خودتان بگویید که زیبا و خوشگل هستید. لازم نیست که این جمله را با صدای بلند به زبان بیاورید.
• لباس‌هایی را بپوشید که به شما اعتماد بنفس می‌دهند. بیاد داشته باشید که نوع پوشش شما باید کاملا متناسب با شخصیت شما و حریم کلاس و دانشگاه باشد. تصورنکنید که برای جذب پسرها صرفا باید لباسی بپوشید که از نظر آنها جذاب باشد. آنچه مهم است آراستگی شما و حس خوبی است که با پوشیدن آن لباس دارید.
• به هنگام راه‌رفتن شانه‌های خود را صاف نگه‌دارید و خمیده راه‌ نروید.

بیش از اندازه شوخی‌نکنید

حواستان باشد که همیشه به عنوان یک دختر باید شان خودتان را حفظ‌کنید. شوخی‌های بی مورد با این نیت که شما را در چشم دیگران بانمک جلوه‌دهد یکی از اشتباه‌ترین روش‌ها در پیدا‌کردن دوست پسر است. پسرها معمولا از دخترهایی که موقعیت‌شناس نیستند و بی‌موقع نمک‌پرانی می‌کنند خوششان‌نمی‌آید، بلکه به دنبال دخترانی هستند که در عین جدیت روحیه شوخ طبعی هم داشته باشند.

  چطور به خانوادم بگم عاشق شدم و میخوام ازدواج کنم؟

بیش از حد اخمو و جدی نباشید

بعضی از دخترها دقیقا برعکس مورد قبل هستند و به اندازه‌ای عبوس و جدی‌اند که کاملا بین خودشان و بقیه پسرها دیواری کشیده‌اند. درست مانند مورد قبل جدیت بیش از اندازه پسرها را از شما دور‌می‌کند و حتی اگر کسی هم به شما علاقه‌مند شود، جرئت‌نمی‌کند که قدم جلو بگذارد چون می‌ترسد که مبادا به او بی‌محلی کنید. پس همیشه سعی‌کنید در حد اعتدال رفتار کنید و لبخند ملیحی همیشه روی لب داشته باشید.

شغل مناسب پیدا کنید و در آن بهترین خودتان باشید

یکی دیگر از راه‌هایی که می‌تواند به شما در پیدا‌کردن دوست پسر کمک‌کند محل کار است. اگر جایی که کار می‌کنید با پسرهای زیادی در ارتباط هستید سعی کنید همیشه آراسته ظاهر شوید و مرتب باشید. هم به نظم ظاهری خودتان برسید هم دستی به سر و روی اتاق کارتان بکشید. سعی‌کنید با رفتارهای خاص خود پسرهای اطرافتان را درباره خودتان کنجکاو‌کنید. در انجام کارها به آنها کمک کنید یا از آنها کمک‌بخواهید. سعی‌کنید در محل کارتان نیز فعال و خندان باشید.

هشدارهایی که باید قبل از شروع رابطه در نظر بگیرید

زمانی را در نظر بگیرید که توانستید دوست پسر ایده‌آلتان را پیدا‌کنید و اکنون می‌خواهید با هم وارد رابطه شوید و درباره ازدواج با هم صحبت‌کنید، اما قبل از هر چیز بهتر است صبور باشید و به هشدار‌های زیر توجه‌کنید.

برای شناخت او زمان کافی صرف‌کنید

بهتر است قبل از رسمی‌کردن ارتباطتان حداقل ۶ ماه با هم در ارتباط باشید تا با خصوصیات هم بیشتر آشنا‌‌شوید. تفاوتی که دوستی به قصد ازدواج با دوستی معمولی دارد این است که شما در دوستی به قصد ازدواج باید بیشتر تمرکز خود را روی شناخت طرف مقابلتان بگذارید در حالی که در دوستی معمولی شاید شما نیاز چندانی به صرف زمان برای شناخت دقیق طرف مقابل نداشته باشید و بیشتر مایل به گذراندن وقت و خوش گذرانی باشید. برای مفید‌تر گذراندن این دوره می‌توانید از روانشناس هم کمک‌بگیرید تا بدانید که بهتر است بیشتر روی چه نکاتی دقت‌کنید. توجه به رفتارهای اجتماعی، همخوانی ارزش‌ها و اهداف شما با یکدیگر، صداقت، عادت‌های فردی، وفاداری و تعهد، اعتیاد به مواد مخدر و الکل، بازی‌های کامپیوتری و کار از جمله مواردی هستند که باید به آنها دقت‌کنید.

خانواده‌ها را در جریان بگذارید

بعد از این که متوجه‌شدید می‌توانید با دوست پسرتان آینده مشترک داشته باشید بهتر است خانواده‌ها را در جریان قرار دهید. اطلاع خانواده‌ها از ارتباط شما هم کمی به رابطه شما رسمیت می‌بخشد و هم اینکه لازم نیست دیگر نگران باشید آنها بعد از پی‌بردن به ارتباط شما چه واکنشی نشان‌می‌دهند. در جریان ارتباط خانواده‌ها با یکدیگر به رفتارها و خصوصیات خانوادگی او نیز توجه‌کنید. نحوه آداب و معاشرت آنها چگونه است؟ آیا کسی در خانواده آنها اعتیاد دارد؟ سابقه بیماری روانی چطور؟ توجه به جزئیات رفتار آنها می‌تواند کمک بسیاری به شما در شناخت دوست پسرتان نیز بکند.

مرزها و خواسته‌های خود را برای او روشن‌کنید

لازم به ذکر است که استانداردهایی برای خود داشته باشید. بایستی حد و مرزهایی برای رفتارهای مورد تایید خود از جانب او تعیین‌کنید زیرا رفتار یک فرد نشانه‌ی شخصیت اوست از همین رو اگر به دوست پسرتان گفته‌اید که دوست ‌ندارید قبل از این که به شما زنگ‌ بزند به دیدنتان بیاید ولی او بدون اطلاع قبلی و هر وقت که خواست به سراغ شما آمد، یعنی اینکه خلاف مرز و خواسته‌های شما عمل کرده است. این رفتارها را ساده‌نگیرید. اگر او از همین اول حریم شخصی و حد و مرزهای شما را نادیده می‌گیرد حتما در آینده نیز نسبت به آنها بی‌احترامی خواهد کرد. به دنبال پسری باشید که حتی اگر وجه اشتراکی هم با شما نداشته باشد باز هم به اصول و قواعد شما پایبند باشد و حد و مرزهای شما را جدی‌بگیرید.

خواسته و احساسات خود را بروزدهید

همانطور که بعضی از مردم طوری بزرگ شده‌اند که نسبت به نیازهای دیگران بی‌اعتنا باشند و زندگی خودخواهانه‌ای داشته باشند، بعضی دیگر از مردم نیز نسبت به نیازهای عاطفی خود بی‌توجه‌ هستند و هرگز آنها را بروز نمی‌دهند. از خود بپرسید که چه چیزی از زندگی‌ می‌خواهید؟ در زندگی واقعا به چه چیزی نیازدارید؟ آیا این شهامت را دارید که نیازهای عاطفی خود را با دیگران در میان بگذارید؟ برخی از افراد از ابراز عواطف واقعی خود واهمه دارند. حتی بیشتر آنها از بر زبان آوردن نیازهایشان ابا دارند زیرا ممکن‌است که طرف مقابلشان به خواسته‌ها و نیازهای آنان نه بگوید. حتی برخی از افراد ما را بخاطر نقاط ضعفمان مورد قضاوت قرارمی‌دهند و این باعث‌می‌شود تا آنها را دور از چشم دیگران پنهان‌کنیم. با این حال بهتر است که بدانید صحبت‌کردن در مورد نیازها و خواسته‌هایتان یکی از راه‌های ایجاد یک رابطه خوب و سرزنده و پر از احساسات است. یک دوست پسر خوب شما را همانطور که هستید می‌خواهد و در بطرف‌کردن نیازهایتان به شما کمک‌می‌کند. علاوه بر این او خواهان این است که به اندازه شما آسیب‌پذیر باشد. اگر به دنبال یک رابطه سالم هستید در این راه پیش‌قدم شوید و با دوست‌ پسرتان کاملا صادق و راحت باشید و در مورد خواسته‌ها و نیازهای عاطفی خود با او صحبت‌کنید زیرا از این طریق بهتر می‌توانید او را شیفته و مجذوب خود کنید.

  ازدواج با مردی که شرایط مالی مناسبی ندارد (شرایط ازدواج رو ندارم)

به درخواست رابطه جنسی دوست پسرتان جواب منفی دهید

گاهی در روابط دیده‌می‌شود که پسرها بعد از چند هفته یا چند ماه از گذشت رابطه از دختر درخواست رابطه جنسی می‌کنند  و معتقدند که چون قرار است بالاخره با هم ازدواج‌کنند پس می‌توانند این رابطه را داشته باشند و اگر دختر واقعا به آنها علاقه‌مند باشد درخواست آنها را می‌پذیرد. اما برقراری رابطه جنسی در طول دوره دوستی بجز اینکه خلاف شرع است از لحاظ اخلاقی هم کار درستی نیست. پس اگر دوست پسرتان از شما درخواست رابطه جنسی داشت سعی‌کنید با ملایمت و آوردن دلایل منطقی جواب منفی دهید، اما اگر دیدید که او همچنان بر خواسته‌اش پافشاری‌ می‌کند با قاطعیت جواب او را بدهید و در صورت ادامه‌دار شدن این موضوع تا چند روز ارتباطتان را با او قطع‌کنید. چه تضمینی وجود دارد که شما بعد از برقراری رابطه جنسی با هم ازدواج‌کنید؟ فرض‌می‌کنیم که دوست پسر شما بهترین پسر روی کره زمین باشد اما یک سیب هزار چرخ‌می‌خورد تا زمین بیفتد. اگر بعد از رابطه شرایطی ایجاد شد که خانواده‌ها موافق این وصلت نبودند چه می‌شود؟ عذاب وجدان این رابطه قطعا به زندگی بعدی شما نیز راه پیدا‌می‌کند.

اگر قصد پیدا‌کردن دوست پسر برای ازدواج دارید بهتر است بدانید که برای اینکار چند روش کاربردی پیش روی شما قرار دارد. اول از همه می‌توانید از دوستان و آشنایان خود کمک‌بگیرید و از آنها بخواهید که اگر شخص مناسبی در نظر داشتند شما را به هم معرفی کنند. سعی‌کنید اعتماد به نفس داشتید باشید و آن را به دیگران نشان‌دهید. دامنه روابط اجتماعی خود را گسترش دهید و با افراد جدید آشنا شوید. شرکت در فعالیت‌های اجتماعی و گروهی نیز می‌تواند راه موثری برای پیداکردن دوست پسر باشد. اگر تاکنون تمایل به شرکت در کلاس‌هایی را داشتید و نتوانستید در آن‌ها شرکت‌کنید حتما در اسرع وقت اینکار را بکنید. این کار علاوه بر بالا بردن اعتماد بنفس شما می‌تواند افراد جدیدی را سر راه شما قرار دهد. اگر دانشجو هستید سعی‌کنید در کلاس‌های مشترکتان بیش‌تر مشارکت‌کنید و فعال‌باشید، اما به هیچ عنوان بیش از حد شوخی‌نکنید یا جدیت به خرج ندهید. اگر هم شاغل هستید سعی‌کنید به ظاهر خود رسیدگی‌کنید و بیشتر با همکاران خود تعامل‌کنید، اما بعد از اینکه ارتباطتان شکل گرفت خیلی زود آن را رسمی‌نکنید و سعی‌کنید ابتدا به شناخت نسبتا خوبی از او برسید و سپس خانواده‌ها را در جریان بگذارید. مرزها و خواسته‌های خود را برای او روشن‌کنید و اگر درخواست رابطه جنسی از شما داشت آن را حتما ردکنید.

اشتراک گذاری مقاله

فیسبوک
تلگرام
توییتر
واتساپ

در کدام زمینه می‌تونیم کمکتون کنیم؟

رزرو نوبت مشاوره

مشاوره روانشناسی برای

ایرانیان خارج از کشور

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

عضویت در خبرنامه

پرسش و پاسخ کوتاه

برای پرسش و پاسخ کوتاه سوال خود را از طریق فرم زیر مطرح کنید. پاسخ، زیر این مقاله در سایت منتشر می شود و به ایمیلتان هم ارسال خواهد شد. برای گرفتن نوبت و مشاهده شرایط مشاوره و گفتگوی آنلاین یا تلفنی با مشاورین روانشناس رادیو عشق اینجا کلیک کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

مقالات مرتبط

جنگ و دعوا با مادر شوهر بد

حسود، حرف مفت زن، غیبت کن، پررو، پرتوقع، کثیف، مزاحم؛ کینه ای، نفهم، نمک نشناس، ایرادگیر، بدجنس، بدذات، دروغگو، خراب، دورو، زبون نهم، زبون دراز، پدرسوخته، وحشی، نخود هر آش،

مطالعه»