چطور باید مشکلات و اختلافات رابطه رو حل کنین

تاریخ آخرین بروزرسانی :

اشتراک گذاری

فیسبوک
تلگرام
توییتر
واتساپ

در کدام زمینه می‌تونیم کمکتون کنیم؟

رزرو نوبت مشاوره

مشاوره روانشناسی برای

ایرانیان خارج از کشور

مشاوره

02122024728
رزرو نوبت

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

عضویت در خبرنامه

چطور باید مشکلات و اختلافات رابطه رو حل کنین

7 دارو برای جلوگیری از تبدیل بحث به جنگ


فریاد نزنین، صحبت کنین

گفتگو، پایه و اساس رابطه عاطفی سالم و موفقه! کسانی که با هم گفتگو میکنن، اعتماد رو در رابطه‌شون می‌سازن و میدونن که شریک عاطفی‌شون چی فکر و احساس میکنه. همیشه با طرف مقابل گفتگو کنین مخصوصا زمانی که در رابطه با موضوعی، باهاش مخالف هستین. وقتی بحث بالا میگیره، سخته که خودتونو کنترل کنین اما اگر نمیخواین به طرف مقابل آسیب بزنین و ناراحتش کنین، نباید فریاد بزنین یا تحقیرش کنین.

مهارت خوب گوش کردن رو تقویت کنین

شنیدن حرف‌های طرف مقابل به اندازه صحبت کردن، در حل مشکلات اهمیت داره. درواقع شما با گوش کردن به حرف‌های طرف مقابل، بهش نشون میدین که براش احترام قائل هستین. برای اینکه به حرف‌هاش به خوبی گوش کنین، باید سکوت کنین و اجازه بدین افکار و احساساتش رو بروز بده. در هنگام گفتگو، باهاش ارتباط چشمی برقرار کنین و اصلا به موبایل، تلویزیون و… توجه نکنین.

در زمان مناسب باهاش صحبت کنین

اگر در زمان مناسب یعنی زمانی که اون شخص حوصله داره و اصطلاحا مود خوبی داره، باهاش صحبت کنین، نتیجه بهتری میگیرین اما اگر زمانی که اون شخص گرسنه، خسته، مضطرب و… هست باهاش صحبت کنین، احتمالا گفتگوتون به دعوا منجر میشه.

مواظب تُن صداتون باشین

از طعنه و لحن تحقیرآمیز در هنگام گفتگو استفاده نکنین. در فضای مجازی، از طریق پیام و چت کردن اصلا بحث نکنین چون به احتمال زیاد سوءتفاهم پیش میاد، به دلیل اینکه در پیام، لحن و تن صداتون معلوم نیست و طرف مقابل نمیدونه که شما با چه لحنی باهاش صحبت میکنین. اگر در فضای مجازی، اختلاف و مشکلی براتون پیش میاد و فکر میکنین که ممکنه سوءتفاهم ایجاد بشه، بهش زنگ بزنین و مشکل رو توضیح بدین.

  چطور سر صحبت رو باز کنم؟

نشون بدین که بهش احترام میذارین

وقتی بحث و دعوا بالا میگیره، طبیعتا ممکنه رفتاری نشون بدین یا حرفی بزنین که بهش بر بخوره یا ناراحتش بکنه. احترام نذاشتن به طرف مقابل، یکی از بدترین کارهاست که میتونین در بحث و دعوا انجام بدین. اگر میبینین بحث به جاهای باریک کشیده میشه، چند دقیقه سکوت کنین و ازش فاصله بگیرین و بعد دوباره در شرایط مناسب ادامه بدین. بحث و دعوا برای این نیست که به طرف مقابل نشون بدین که کدوم‌تون میتونین بیشتر صداتونو بالا ببرین، بحث و دعوا برای اینه که مشکل رو حل کنین. با انجام دادن این کارها بهش احترام بذارین: صحبتشو قطع نکنین، به نظر و عقیده‌اش احترام بذارین و…

درکش کنین

قضیه رو از زاویه دید طرف مقابل هم نگاه کنین و سعی کنین افکار و احساساتشو درک کنین، درواقع خودتونو جای اون بذارین. درک کردن طرف مقابل، برای حل مسالمت‌آمیز مشکلات، اهمیت داره.

بخشش رو یاد بگیرین

خیلی آسونه که بگین بخشیدینش اما بخشش فراتر از این حرف‌هاست. بخشیدن یعنی شما اون موضوع و مشکل رو فراموش کنین و در دعواها و بحث‌های بعدی دوباره مطرحش نکنین و به رخش نکشین. بخشیدن یعنی بعد از بحث و دعوا، بتونین با طرف مقابل، با محبت و عشق رفتار کنین و بهش توجه کنین.

 

همیار عشق را در اینستاگرام دنبال کنید.

 

اشتراک گذاری مقاله

فیسبوک
تلگرام
توییتر
واتساپ

در کدام زمینه می‌تونیم کمکتون کنیم؟

رزرو نوبت مشاوره

مشاوره روانشناسی برای

ایرانیان خارج از کشور

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

عضویت در خبرنامه

پرسش و پاسخ کوتاه

برای پرسش و پاسخ کوتاه سوال خود را از طریق فرم زیر مطرح کنید. پاسخ، زیر این مقاله در سایت منتشر می شود و به ایمیلتان هم ارسال خواهد شد. برای گرفتن نوبت و مشاهده شرایط مشاوره و گفتگوی آنلاین یا تلفنی با مشاورین روانشناس رادیو عشق اینجا کلیک کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

مقالات مرتبط