ویژگیهای جذاب آقایون از نظر خانمها
توی پژوهشی که در آمریکا انجام شد، جذابترین ویژگی شخصیتی آقایون «حس شوخطبعی» و جذابترین مهارتشون «شنونده خوب بودن» ارزشگذاری شد.
واقعا شنونده خوب بودن مهمه؟
همونطوری که گفته شد، بله خیلی مهمه. به طور کلی، خانمها مردهایی رو ترجیح میدن که بتونند باهاشون صحبت کنند و اگر هم جذب ویژگیهای دیگه آقایون شدند، به احتمال زیاد تمام تلاششون رو میکنند تا این مهارت رو در شریک عاطفیشون بالا ببرند.
اما چرا آقایون شنوندههای خوبی نیستند؟
خب شاید بشه گفت مهمترین دلیل، مساله ساختار مغزی آقایونه. مردها عموما واکنش متفاوتی به اطلاعاتی که بهشون وارد میشه میدن؛ یعنی چی؟ یعنی اینکه وقتی با یک آقا صحبت میکنید در بیشتر وقتها با قسمت چپ مغزشون به حرفهای شما گوش میدن، یعنی بخش منطقی.
منطق منطق منطق
توی بخش منطقی مغز، آقایون بیشتر دنبال این هستند که راهحل منطقی برای صحبتهای شما پیدا کنند؛ مثلا: “امتحان امروزم رو خراب کردم (با حالت ناراحت)” و جواب آقا: “خب باید بیشتر درس میخوندی! بیا ایندفعه …”. حالا تو ذهن خانم چی میگذره: “خودم میدونم باید بیشتر درس میخوندم! نمیشد یکم دلداری بدی؟!”
احساساتشون رو فعال کنید
البته مهم اینه که بدونید آقایون بیاحساس نیستند، اتفاقا به شدت احساساتی هستند؛ فقط باید بلد باشید هنگام گفت و گو، چطور بخش احساساتی مغزشون رو فعال کنید. شما میتونید با انتخاب کلمات، جملات، لحن صدا و …، قسمت احساسات مغزشون رو فعالتر کنید تا شنونده بهتری بشن.
در دوره “جذب مرد با موبایل”، این تفاوت آقایون و خانمها به خوبی در نظر گرفته شده و براش راهکارهای موثری در نظر گرفته شده تا کاری کنید شریک عاطفیتون شنونده بهتری بشه.
به چشمام نگاه کن
اگه در ارتباط حضوری هستید، یکی از مهمترین کارهایی که میتونید انجام بدید اینه که یه جوری از فرد مقابل بخواید که موقع حرف زدن به چشمای شما نگاه کنه؛ چون ممکنه یک خانم همزمان بتونه به دوستش پیام بده و هم داستان گل زدنهای فرد مقابلش رو تو مسابقه دیشب بشنوه، اما خب آقایون معمولا نمیتوووووونند.
درخواست خودتون رو مطرح کنید
درسته که بیولوژی مردانه به سمت این هست که شنوندههای خوبی نباشن، اما معنیش این نیست که اصلا اصلا بلد نیستند که با شما صحبت کنند. بنابراین، شما گاهی میتونید در خواست خودتون رو مطرح کنید و بهشون بگید دوست دارید باهاشون بیشتر صحبت کنید و این خوشحالتون میکنه.
مستقل باشید
هرچند، درخواست دادن در رابطه یک چیز طبیعیه، اما بهتره که خیلی هم فرد مقابل رو تغییر ندید چون معمولا از اینکه دائم بخوان خودشون رو عوض کنند خسته میشن و … . یادتون باشه، همیشه اگه میخواید شرایطتتون تغییر کنه، از خودتون شروع کنید؛ چون فقط خودتون رو میتونید تغییر بدید.
پرسش و پاسخ کوتاه
هواللطیف. سلام و خداقوت. یه خانم 30 ساله متاهل با یک دختر بچه یکساله هستم با 6سال سابقه کاری در یک شرکت .دوران مجردی و همچنین بعد ازدواج سرکار میرفتم .وقتی دخترم بدنیا اومد 9 ماه نرفتم بعدش رفتم. دخترم از 9 ماهگی تا کنون به مهد فرستادم بدلیل دوری مادر و همچنین شرایط نداشتن برای گرفتن پرستار(ساعت کاری شوهرم). با هزینه مهد و سرویس حقوقی برام نمیمونه فقط خوبیش اینه بیمم رد میشه. تا یکی دوسال دیگه دخترم میتونم بیارم نزدیک خونمون مهد.و هزینه ها کم میشه. ولی درحال حاضر عذاب وجدان دارم بخاطره دخترم که از صبح تا 3 بعدظهر مهد هست. هم دوست دارم خونه باشم کنار دخترم هم دوست دارم برم سرکار…نمیدونم چیکار کنم …آرامش ندارم بخاطره این قضیه…لطفا مشاوره بدین در این زمینه.
دوست عزیز
سلام
اکثر مادرهای شاغل، شرایطی مثل شرایط شما رو تجربه میکنند که بین مادری و شاغل بودن نمیتونند یک مورد رو انتخاب کنند؛ هم دوست دارند کنار فرزندشون باشند و هم در عین حال سخته کاری که براش تلاش کردند رو کنار بگذارند و بعد از چند سال بخوان دنبالش برن. گاهی شرایط خیلی سخته و مادر زمان زیادی سر کار هست و …؛ ولی گاهی هم مثل مورد شما، میشه تعادل ایجاد کرد. البته قطعا شما از سر کار برمیگردید خستگیهایی هم دارید اما، اگر یاد بگیرید زمان و انرژیتون رو مدیریت کنید و وقتی که با کودکتون هستید (هر چند کوتاه) ولی با کیفیت بالایی بهش رسیدگی کنید، به احتمال زیاد نبودنتون جبران میشه. پیشنهاد میکنم حداقل یکبار با روانشناس کودک در ارتباط باشید تا شرایط شما و کودکتون رو کاملا بررسی کنند و بعد راهنماییهایی برای این رابطه داشته باشند.
قطعا نگرانی شما اوضاع رو بهتر نمیکنه، برای همین هر چه سریعتر با روانشناس در ارتباط باشید تا بهتون راهکارهای درست مدیریت زمان و رابطه درست با کودک رو برای بالا بردن کیفیت زمانی که با هم هستید، بدن.
سپاس فراوان